Fotografije: Top Stil LMS
Promo


Najnovije trendove u bojenju kose prati i novi Subtilov proizvod koji mijenja nijansu boje kose, a uz to i njeguje kosu. COLOR DOSE je pigment, koncentrat nijanse koji se dodaje u Subtil-masku za kosu, a koju biramo prema tipu vrhova i potrebnoj njezi. U tako jedinstvenom nijansiranju dobivamo individualiziranu njegu baš prema tipu kose kakav ima klijentica!


 

Svaka je kosa jedinstvena, a naša je linija za njegu kose personalizirana.

Dok njegujemo kosu, njegujemo je izborom najbolje maske prema tipu dužine i vlasišta. Time dobivamo beskrajne kombinacije za jednostavnu, a uz to i personalizirano pigmentirane maske za klijentice.

Pojačivači čistog pigmenta Subtil Color Dose dolaze u 11 nijansi.

NJEGA + BOJA = OSOBNA FORMULA

• Popravlja boju
• Pojačava pramenove
• Kreira pastelne nijanse
• Neutralizira crvene ili žute tonove


 

Subtil Color Dose maske

Maska za kosu (15ml) + Pigment Color Dose (5ml) miješaju se u jedinstvenu pigmentiranu masku te se nanose na opranu i ručnikom prosušenu kosu na cca. 5 minuta. Trajanje tretmana utječe na stupanj nijansiranja. Trajnost boje koja se ispire kod pastelnih tonova jest 4 pranja, a kod pigmentiranih tonova do 8 pranja.

Uz 9 klasičnih nijansi Color Dose dolaze i u nijansama Anti Red Ash i Anti Yellow.

ANTI-YELLOW je protiv žutila kose – idealno za povećanje sjajnih nijansi i neutraliziranje žutih ili zlatnih tonova.

ANTI–RED umanjuje crvene tonove – idealno za pojačavanje pepeljastog tona i neutraliziranje narančastih i bakrenih tonova.


 

Subtil Laboratorie de Ducastel France

Profesionalne boje za kosu Subtil proizvode se u Francuskoj u gradu Tuluzu, u laboratoriju Ducastel. Glavni sastojak je u svim Subtil-formulama epalin. To je aktivni sastojak derivata dobivenog iz ulja kukuruza. Njega su još u davnini koristili tibetanski svećenici kao ljekovito sredstvo. Njegova je najvažnija kvaliteta to da ograničava kemijske agresije na kosu i smiruje iritacije vlasišta koje se mogu pojaviti tijekom bojenja kose.

Profesionalna linija proizvoda namijenjena je isključivo profesionalnoj upotrebi u frizerskim salonima, i to već više od 40 godina u 35 zemalja svijeta, s konstantnim širenjem na nova tržišta. Prije nego što proizvodi izađu iz laboratorija, prolaze kroz stroge kontrole. Svakih nekoliko mjeseci dodatno se kontroliraju te se izmjenjuju sastojci i poboljšavaju formule proizvoda.


 

WEB TOP STIL

FACEBOOK TOP STIL

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK