Oway

Fotografije: TOP STIL; Hairstyle News


Tvrtka Top Stil LMS vam ovaj put donosi nešto posebno – Oway brend i njegove prirodne organske proizvode koji ne štete zdravlju ni okolišu.

Oway je nova profesionalna organska kozmetika kreirana za frizere. Oway proizvodi nisu obični organski proizvodi, već vrhunski preparati na bazi prirodnih biljnih formula. Ova linija proizvoda pruža aromaterapeutski i energetski tretman za potpunu regeneraciju tijela i uma te stoga rezervirajte svoje mjesto na Oway seminaru i istražite frizersko wellness iskustvo.

Ovaj jedinstveni brend predstavit će Valerie Gutknecht, jedna od najboljih edukatorica u Oway’s International Master Training timu.

Top Stil se i ove godine uključio u Hairstyle News međunarodni frizerski festival, koji su prepoznali svi relevantni čimbenici iz struke u Hrvatskoj i okolici. Kao ekskluzivni zastupnik većeg broja brendova Top Stil sudjeluje i kao pokrovitelj Hairstyle Newsa. Iznimno nam je zadovoljstvo biti dio ovoga prestižnog događaja, koji okuplja profesionalne frizere iz cijele JI‑Europe.


Look & Learn seminar | 2. dan

Nedjelja, 26. 3. 2017. 10:00 – 11:15

Za informacije o ovom seminaru i rezervacija ulaznica kontaktirajte:
TOP Stil LMS d.o.o. Zagreb
Tel: 01/6527-217, 01/6554-665


Oway

Edukatorica: Valerie Gutknecht

Asistenti: Patricia Lisjak i Dinko Straka


O edukatorima

Valerie Gutknecht

Iznimno talentirana koloristkinja Valerie Gutknecht jedna je od najboljih edukatora Oway’s International Master Training Teama. Više od dva desetljeća upoznavala je, istraživala i isprobavala frizerski svijet te razvijala svoju ljubav prema bojama. Kad je konačno otvorila MindStyle salon imena Inti u Antwerpenu u Belgiji, svojim je klijentima ponudila jedinstven koncept – Head.Spa salon. Njezina ideja o wellness‑tretmanu za sva osjetila, personalizirane frizure i boje u frizerskom salonu odlično je prihvaćena u Belgiji. Valerie je tako prepoznala brend Oway, koji pruža upravo ono što njezini klijenti traže – bila je to sudbina, kako je kasnije kazala. S konceptom identičnim onome Owaya i s vizijom razvoja frizerske industrije, inspiracije, edukacije, kreativnosti Valerie je počela trenirati i educirati salone za korištenje proizvoda Oway.

Dinko Straka

Dinko je majstor frizer sa 16-godišnjim iskustvom. Posljednje četiri godine radi u Top Stilu, a profesionalne edukacije prošao je u Milanu, Napulju, Parizu, Londonu i New Yorku. Boje Oway smatra revolucionarnima u području prirodnih boja.

Patricia Lisjak

Iskusna frizerka, koja je prve korake u frizerstvu napravila prije 14 godina, u majčinom salonu. Prije dvije godine otvorila je ekskluzivni salon Trish u Varaždinu. Susret s Owayom bio je, prema njezinim riječima, ljubav na prvi pogled. Njezini klijenti oduševljeni su Oway‑tretmanima u Trishu.


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar),  Zagreb

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK