Frizerske edukacijeFotografije: Freepik; ASK akademija; SVIM


Saznajte koje frizerske edukacije, seminari i radionice nas očekuju u 2. mjesecu!


ASK Akademija

MIXOLOGY

Mixology je kreativni seminar. Balansiranje izraza i inovacija kroz učenje kako kombinirati precizno tehničko znanje i kreativnu slobodu. Postanite pravi znalac boja i pokažite svoj kreativni set vještina iza stolice. Upoznajte semi – permanentnu kolaraciju i postanite kreator tehnika.

Vrijeme održavanja: 9.2.2020., 10:00 – 17:00

GLOSS BOSS

Izgradite razumijevanje i samouvjerenost sistematičnoj analizi, formulama, nastupu i održavanju kose te maksimalno svladajte svaku boju. Ovaj seminar obogatit će vašu kreativnost upoznajući vas s najboljim uslugama IGORA Vibrance. Upoznat ćete se sa svim mogućnostima IGORA Vibrancea i naučiti kako ih najbolje prezentirati svojim klijentima u salonu.

Vrijeme održavanja: 10.2.2020., 10:00 – 17:00

RETAILLING EXCELLENCE

Oslobodite se straha prodaje stjecanjem samopouzdanja kroz posebne strategije i aktivnostima trgovine. Ovaj seminar će vam pokazati kako prodati na drugačiji način; razumijevanjem ZAŠTO, KAKO i KADA prodati. Naučit ćete kako stvoriti potrebu, predstaviti uslugu ili proizvod i ispričati priču na najprivlačniji i interaktivniji način.

Vrijeme održavanja: 17.2.2020., 10:00 – 13:00

CONNECTED COMMUNITY

Zainteresirajte svoju publiku za svoje proizvode i usluge te im pružite kreativni, prilagođeni i bogati sadržaj kako bi povećali svoje poslovanje nevjerojatnim rezultatima. Naučit ćete osnovne marketinške strategije kako bi produbili svoju online prisutnost i maksimizirali bazu svojih sljedbenika.

Vrijeme održavanja: 17.2.2020., 14:00 – 17:30

COLOUR PRINCIPLES

Svaki kolorist treba imati samopouzdanja da savjetuje i kreira savršenu tehniku za svoje klijente, a ovaj seminar osmišljen je upravo za to – stjecanje samopouzdanja kod uporabe IGORE. Kroz teorijski i praktični dio steći ćete znanje potrebno za izvođenje ispravne konzultacije i formulacije te ćete podignuti svoje vještine na novu razinu.

Vrijeme održavanja: 24.2.2020., 10:00 – 17:00

JUST BLEACH IT

Većina kolorista svakodnevno se u svom salonu suočava s raznim izazovima kod izbjeljivanja kose. Ovaj seminar kreiran je kako bi vam dao sigurnost kod izbora odgovarajućeg postupka izbjeljivanja i toniranja ujedno štiteći strukturu kose. Kroz interaktivni teorijski i praktički dio otkrit ćete sve tajne savršeno izbjeljene kose.

Vrijeme održavanja: 25.2.2020., 10:00 – 17:00

TRUE BEAUTIFUL HONEST

Većina kolorista svakodnevno se u svom salonu suočava s raznim izazovima kod izbjeljivanja kose. Ovaj seminar kreiran je kako bi vam dao sigurnost kod izbora odgovarajućeg postupka izbjeljivanja i toniranja ujedno štiteći strukturu kose. Kroz interaktivni teorijski i praktički dio otkrit ćete sve tajne savršeno izbjeljene kose.

Vrijeme održavanja: 26.2.2020., 09:30 – 13:00

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE SLUŽBENI PROFIL ASK AKADEMIJE. 

 

SVIM

BIZFRIZ LIDER AKADEMIJA – B.L.A.

Bizfriz Lider Akademija je inovativan program za vlasnike i/ili voditelje beauty salona.

Da biste uspješno vodili svoj salon i bili zadovoljni cjelokupnim životom, važno je da se oboružate brojnim informacijama, znanjima i vještinama. Važno je da potaknete upravo sposobnosti koje su vam potrebne i da osvijestite koji su koraci neophodni za poslovno napredovanje i uspjeh. Ti važni koraci ka uspjehu počinju vašim osobnim razvojem. 

Upisi 6. generacije početkom veljače 2020.

TOP ZAPOSLENIK – ŠKOLA ZA ZAPOSLENIKE

EDUKACIJA je proces koji traje cijeli radni vijek. Ono što želite da vaši zaposlenici znaju, a nemaju gdje naučiti. Nakon završenog programa SVIM tim vam predaje izvještaj o vašim zaposlenicima s mišljenjem o tome kako s njima konstruktivno raditi, što od njih možete očekivati i kako ih unaprijediti da budu korisniji i zadovoljniji.

Upisi 2. generacije početkom veljače 2020.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE SLUŽBENI PROFIL SVIM POSLOVNE AKADEMIJE. 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK