Frizerske edukacijeFotografije: Freepik; ASK akademija; SVIM


Saznajte koje frizerske edukacije, seminari i radionice nas očekuju u siječnju!


ASK Akademija

COLOUR PRINCIPLES

Frizerske edukacije

Svaki kolorist treba imati samopouzdanja da savjetuje i kreira savršenu tehniku za svoje klijente, a ovaj seminar osmišljen je upravo za to – stjecanje samopouzdanja kod uporabe IGORE. Kroz teorijski i praktični dio steći ćete znanje potrebno za izvođenje ispravne konzultacije i formulacije te ćete podignuti svoje vještine na novu razinu.

Vrijeme održavanja: 13.1.2020., 10:00 – 17:00

BLOND SPECIALIST

Frizerske edukacije

Savršen uvod u svijet plavuša! Posvjetljivanje. Izbjeljivanje. Toniranje. Ovim seminarom pokrivamo široki asortiman blond proizvoda i tehnika, bez obzira na stil. Na ovom seminaru naučit ćete sve o BlondMe proizvodima za plavuše, te naučiti kako naše #strongbonds tehnologije minimiziraju utjecaj na kvalitetu kose pružajući joj intenzivne blond boje kreiranjem kultnih plavuša.

Vrijeme održavanja: 14.1.2020., 10:00 – 17:00

INNOXPRESS (MASTER SALONI)

Frizerske edukacije

Što je u trendu? Priključite nam se na look & learn seminaru na kojem ćete se upoznati sa svim novitetima Schwarzkopf Professionala kako bi svoj salon istaknuli i svojim klijentima ponudili nešto više! Saznat ćete sve informacije vezane uz nove tehnologije, te upoznati sve nove proizvode.

Vrijeme održavanja: 20.1.2020., 18:00 – 20:00

CREATIVE FREEHAND TECHNIQUES

Frizerske edukacije

Balayage vašim klijentima pruža personalizirani look. Opremite se znanjem koje nudi ovaj specijalni seminar koje će vas povesti na sljedeću razinu. Postanite umjetnik balayagea dok učite kako tehnikom slobodne ruke iscrtati efekte koje želite postići sa Schwarzkopf Professional proizvodima za bojanje.

Vrijeme održavanja: 27.1.2020., 10:00 – 17:00

TRUE BEAUTIFUL HONEST

Današnja generacija ima želju za realizmom i iskrenošću kad je u pitanju ljepota – zar ne? Autentičnost je više od trenda – ona je način života! Otključajte svoj pravi potencijal i pretvorite svoj salon u destinaciju za autentične boje kose. Naučite kako savladati umjetnost istinski jedinstvenih rezultata bojanja koji poštivaju i naglašavaju ljepotu kose; ovaj seminar će vas naučiti kako klijentovu individualnost predočiti kroz karakterističnu paletu novih nijansi.

Vrijeme održavanja: 28.1.2020., 9:30 – 13:00

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE SLUŽBENI PROFIL ASK AKADEMIJE. 

 

SVIM

KAKO ŽIVJETI I RADITI SA SVOJOM I TUĐIM OSOBNOSTIMA

Poslovne edukacije

Za sve vas koji ste prošli radionicu “Koje je boje tvoja osobnost” ili za sve koji želite ponoviti osnovne stvari i vježbati s vašim timom i kolegama!

Napredna radionica komunikacijskih vještina pod nazivom Slagalica osobnosti daje vam priliku vježbati na konkretnim primjerima ono što ste naučili o sebi, svojim klijentima i timu na našoj najprodavanijoj radionici Koje je boje tvoja osobnost. Vi i vaši djelatnici moći ćete u “sigurnom” okruženju SVIM tima vježbati ono gdje želite biti bolji, postati sigurniji i učinkovitiji kada ste pred klijentima.

Vrijeme održavanja: 20.1.2020., 9:00 – 12:00

JA SAM KREATIVAC, NE PRODAVAČ

Poslovne edukacije

Poziv na radionicu prodajnih vještina koja će vam otvoriti potpuno novi pogled na to što je prodaja i osvijestiti da to radite svaki dan te dati alate da to radite bolje i uspješnije. 

Vrijeme održavanja: 20.1.2020., 14:00 – 17:00

FINANCIJE ZA SALONE

Poslovne edukacije

Riječ je o specijaliziranoj radionici posvećenoj financijama za frizerske salone. SVIM edukatorice obrađuju tri važne teme. To su troškovi salona, što sve uzeti u obzir kod izrade cjenika i što sve utječe na plaće zaposlenika.

Vrijeme održavanja: 21.1.2020., 9:00 – 13:00

KAKO BITI MENADŽER SALONA

Poslovne edukacije

Uz vrhunsko strukovno znanje, vlasnica salona apsolutno treba imati i manadžerska znanja. Ono uključuje mnoge vještine koje se ne uče u školi. Nedostatak tih vještina otežava rad s klijentima, zaposlenicima i može ugroziti poslovanje salona.

Vrijeme održavanja: 21.1.2020., 14:00 – 17:00

UČINKOVITI SASTANCI SA ZAPOSLENICIMA

Poslovne edukacije

Tema važna za sve vlasnike salona koji imaju barem jednog zaposlenika. Čim je tako, vaša je dužnost organizirati sastanke. Korist od učinkovitih sastanka je višestruka: za bolju motivaciju zaposlenika, bolje poslovanje i međusobno razumijevanje i uvažavanje.

Vrijeme održavanja: 29.1.2020., 9:00 – 12:00

USLUGA JE KRALJICA STOLJEĆA

Poslovne edukacije

Posao frizera je pružanje usluge klijentima. Da! Ali, što je ustvari usluga i kakvu uslugu klijenti žele? Hoće li klijentica zaista primijetiti najsavršenije ošišane šiške ili će joj biti važnije da je saslušate, posvetite joj svoje vrijeme i date savjet o njezi kose?

Vrijeme održavanja: 29.1.2020., 14:00 – 17:00

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE SLUŽBENI PROFIL SVIM POSLOVNE AKADEMIJE. 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK