Oway - kolaz-2

Fotografije: Oway; Luka Smuk
Promo


‘Ne volite amonijak, njegov miris i način na koji djeluje na kosu i kožu?

Ni mi.’


Oway saloni koriste samo prirodne, zdrave sastojke koji su pravo osvježenje za sva osjetila. Koristeći certificirane organske sastojke, tvrtka Oway uspjela je stvoriti prirodan i efektivan način njege i bojenja kose. Oway je prvi profesionalni frizerski brend u svijetu koji koristi certificirane organske, biodinamičke sastojke u svojim proizvodima, pribavljene ekološkim uzgojem i etičkom trgovinom. Biodinamičke Oway profesionalne boje Hcolor sadrže sastojke uzgajane na obiteljskoj farmi OrtOfficina na obroncima Bologne u Italiji, površine 50.000 kvadratnih metara, a prati ih niz profesionalnih pripravaka za njegu, styling, razvijanje i posvjetljivanje kose.


Oway na Hairstyle News festivalu 2017.

 


Hcolor boje sadrže biodinamički hibiskus koji jača strukturu kose iznutra, pojačava sjaj i čini kosu mekom i svilenkastom. Boje sadrže i organsko perilla ulje koje djeluje protiv starenja kose a koristi se u fitoterapiji i djeluje smirujuće. Proteini pamuka osiguravaju obnavljanje i jačaju strukturu kose.

Etički proizvedene datulje hrane i jačaju kosu te je pripremaju za daljnji postupak u salonu. Hcolor boje ne sadrže amonijak, parabene, petrolatum, umjetne mirise i boje. S porastom svijesti o zdravom načinu života raste i potreba za prirodnim proizvodima koji će ispuniti sva očekivanja klijenata. Nudeći jedinstvenu, prirodnu i etičku alternativu standardnim salonima, koji se ne razlikuju mnogo jedni od drugih, ostvarit ćete prednost pred konkurencijom.

Oway

Hcolor boje

Ako klijentu ponudite zdravu, etičku alternativu kojom će biti dio globalnog rješenja a ne globalnog problema, zasigurno će odabrati zdraviju opciju. Valja spomenuti i da je Oway ponosni vlasnik certifikata ‘Cruelty-free’ neprofitne organizacije PETA-e (People for the Ethical Treatment of Animals) koja se bori za prava životinja. Certifikat je apsolutno zaslužen jer tvrtka koristi sastojke uzgajane na netretiranoj, biodinamičkoj farmi te ne vrši testiranja na životinjama.


Pročitajte više:

OWAY Organska kozmetika za tretmane budućnosti