OWAYFotografije: Top Stil


OWAY

Oway linije proizvoda pretvaraju odlazak frizeru u jedinstven, aromaterapeutski i energetski tretman koji regenerira tijelo i um. Oway nije samo organska kozmetika, već i način života u skladu s prirodom. Profesionalci iz Owaya osmislili su linije proizvoda sačinjene u potpunosti od sastojaka prirodnog porijekla, bez kemikalija, parabena, amonijaka i svega ostalog što šteti zdravlju čovjeka ili okolišu.


Oway je nova i u nas jedinstvena talijanska profesionalna organska kozmetika. Riječ je profesionalnim organskim proizvodima za frizere koje su prepoznali i vjerni klijenti diljem svijeta. To nisu tek obični organski proizvodi, već preparati vrhunske kvalitete s jedinstvenim formulama koje su osmislili stručnjaci. Uz vrhunske formule, Oway pakiranja se mogu 100% reciklirati – proizvodi su pakirani u aluminijske tube ili boce boje jantara koje se koriste u farmaciji. Papirnati omoti su tzv. tree-free alternativa običnom papiru. Oway je brend s ljudskim licem i brojnim ekološkim projektima, prepoznat i izvan Italije.

Oway

Oway Organic boje bez amonijaka

Oway ima sve što je potrebno profesionalnom frizeru koji želi razmaziti svoje klijente, osigurati im najbolju uslugu i pružiti osjećaj zdravlja. Linije za njegu, bojenje i oblikovanje kose koriste proizvode iz organskog uzgoja s farme u okolici Bologne te iz Burkine Faso u Africi. Farma pored Bologne njeguje prirodan, biodinamički uzgoj biljaka, a datulje iz Burkine Faso uzgajane su i kupljene etičkom trgovinom. Naime, angažirano je cijelo jedno selo: ženska je udruga zadužena za branje datulja, a muškarci za njihovu obradu i pripremu za prodaju.

Ostali Oway proizvodi (npr. izbjeljivač Hbleach u formi maslaca) su vrlo nježni za kosu i vlasište, ne sadrže amonijak, ne oštećuju kosu, a istovremeno su snažni i učinkoviti. Kombinacija biljnih ulja i egzotičnih maslaca bez štetnih sastojaka, osiguravaju ugodan osjećaj na koži i opći osjećaj zdravlja te stoga Oway proizvodi nemaju konkurencije.

Oway

Mikropigmenti čine Oway boje bogatima i trajnima, one savršeno prekrivaju sijede, posvijetljuju kosu i do četiri tona te joj daju blistavi sjaj.

 

TOP STIL

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK