Fotografije: Schwarzkopf Professional
Promo


Schwarzkopf Professional razumije da prekrasna kosa počinje sa zdravim vlasištem. Zbog toga je u svoju liniju njege, BC Bonacure, dodao NOVI jedinstveni asortiman posvećen njezi vlasišta: BC Scalp Genesis.


Neuravnotežena kosa i vlasište

Ubrzan životni stil, zagađenje zraka i okoliša negativno utječu na ravnotežu organizma i povremena detoksikacija, od glave do pete, svima nama postaje nezaobilazna. Zbog toga je Schwarzkopf Professional lansirao novu BC Scalp Genesis liniju, prvi cjeloviti sistem detoksikacije vlasišta sa StemCodeTM Complexom, koji trenutno ispravlja sve nepravilnosti vlasišta i istovremeno time osigurava zdravu kosu za budućnost.


 

„Svi želimo prekrasnu i zdravu kosu, a za to nam treba zdravo vlasište“, navodi Gary Taylor, ambasador njege za Schwarzkopf Professional u Ujedinjenom Kraljevstvu. Dalje kaže da “zajedno s ekskluzivnom uslugom detoksikacije vlasišta sada možete zaštititi vlasište ciljajući na uzrok problema, a ne samo rješavajući simptome.“

 

 

Superiorna tehnologija

Superiorna BC Scalp Genesis tehnologija, osim jedinstvenog StemCodeTM Complexa, sadrži i specifične vitamine, koji zajedno stvaraju sistem koji štiti od oksidativnog stresa i vanjskih agresora i istovremeno čuva sam korijen vlasi.

StemCodeTM Complex, s hidroliziranim ekstraktom riže i soje, čuva rast kose u budućnosti na dva načina:

1. način: Zaštita matičnih stanica
Matična stanica, koja je dio folikule kose, igra ključnu ulogu u rastu zdrave kose. Ne samo da sadrži originalne informacije o strukturi kose i prirodnoj boji, nego je početna točka nove generacije kose, nakon što stara kosa otpadne.

2. način: Zaštita korijena 
Rast kose u korijenu je dnevno zaštićen od oksidativnog stresa.


 

WEB SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

FB SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ASK AKADEMIJA ZAGREB

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK