CITY CUT&CULTURE-13
Fotografije: Schwarzkopf Professional; Mahogany; Hairstyle News
Promo


Vikend 29.9.-1.10. odvojite za Beograd, grad koji nikad ne spava, i jedinstveno frizersko događanje, pod organizacijom Schwarzkopf Professionala, zvano City cut&culture. 

 

U Crowne Plaza hotelu u Beogradu okupit će se preko 600 frizera iz cijele regije koji će imati priliku inspirirati se najnovijim frizerskim tehnikama i uživati u Look&Learn seminaru „Best of“ kolekcije Essential Looksa koju će predstaviti regionalni Schwarzkopf Professional edukacijski tim: Ivana Oletić (HRV), Kristijan Petek (SLO), Zvonko Jovanović (SRB), Ivana Ljubić (SRB), Marko Zirdum (HRV), Saša Pušenjak (HRV), Ivica Putar (HRV) i Drago Ivačko (HRV) – renomirana frizerska imena u regiji i vrhunski umjetnici koji već godinama dokazuju svoju izvrsnost predanim radom i kreativnošću. Osim toga, neki od najvećih kreativaca u regiji, Miroslav Luković, poznatiji kao MisterX, Joško Tafra i Lidija Štokić, biti će dio Inspiration showa koji zasigurno nikog u dvorani neće ostaviti ravnodušnim.

HAIRSTYLE NEWS_foto Luka Smuk-2

Poseban začin cijelom događaju dati će i jedinstveni nastup prve postave svjetski renomiranog Mahogany tima. Oni, na čelu s kreativnim direktorom Colinom Greaney-em, već godinama inspiriraju i educiraju frizere diljem svijeta, a sada ćete i vi imati posebnu priliku izravno svjedočiti radu ovih umjetnika.

Mahogany tim kontinuirano nastoji pomicati granice frizerskog posla, nenadmašnom energijom i tehničkim savršenstvom. Jasno razumiju stapanje mode, umjetnosti, ljepote i arhitekture i sve to godinama uspjevaju pretočiti u komercijalno prihvatljive lookove koje stvaraju revolucionarnim tehnikama.

Bilo da tražite klasične tehnike šišanja ili naprednu kreativu, Mahogany kreativan tim će vam savršeno objasniti kako primijeniti sve tehnike šišanja i bojanja na klijente u svom salonu. Učite od originalnih osnivača Mahogany edukacijske tradicije: kreativnog direktora Colina Greaneya, Antonyja Licata, Niela Atkinsona i Taia Walkera.

„Vjerujemo da je edukacija ključ za uspješan rast – i u komercijalnom i u kreativnom smislu!” 
– Colin Greaney, Internacionalan kreativni direktor

Ovaj događaj je jedinstveni spoj umjetnosti i trendova koji ne smijete propustiti, a iz Schwarzkopf Professionala naglašavaju i kako je vrlo važan dio cijelog eventa međusobno druženje, zabava i veliki „Made to create“ party koji vas čeka u subotu nakon cijelog dana inspirativnog sadržaja.

CITY CUT&CULTURE-12

Za sve informacije i prijavu možete se javiti na mail schwarzkopf.professional@henkel.com.  Budući da prijave traju do kraja 8. mjeseca, svakako požurite i uhvatite svoje mjesto na ovom spektakularnom događaju!