Beograd | 29.9. – 1.10. 2017.
Fotografije | Schwarzkopf Professional; Tomislav Huha
Promo


Preko 500 frizera, iz cijele regije, uživalo je u edukativno-inspirativnom vikendu kojeg je krajem rujna organizirao Schwarzkopf Professional. Više od 20 profesionalnih edukatora sudjelovalo je u stvaranju 3 dijela showa, a među njima je bio i svjetski renomiran Mahogany tim. Cijeli dan zaokružen je nezaboravnim partyjem o kojem će se još dugo pričati. Iz Schwarzkopf Professionala vjeruju kako će ovakav oblik događaja postati tradicija i nadaju se još boljem odazivu iduće godine.


Inspiration Show

Šlag na torti edukacijskog dijela dana svakako je bio Inspiration show u izvedbi Mister X-a, Joška Tafre i Lidije Štokić. Njihove jedinstvene i tehnički besprijekorne frizure nikog od okupljenih nisu ostavile ravnodušnim, a začin cijelom događaju dao je nastup Beogradskog baletnog ansambla na čelu s jednim od najpoznatijih baletana – Milanom Rusom. Slike u ovom slučaju govore više od riječi!


Essential Looks

Na look&learn seminaru je predstavljena najnovija „Best of“ kolekcija Essential Looksa u sklopu koje se kultnim lookovima, iz prošlosti Essential Looks kolekcija, udahnuo duh sadašnjosti. Schwarzkopf Professional edukacijski tim, kojeg čine Ivana Oletić (HRV), Kristijan Petek (SLO), Zvonko Jovanović (SRB), Marko Zirdum (HRV), Saša Pušenjak (HRV), Ivica Putar (HRV) i Drago Ivačko (HRV), prikazalo je 8 najpoznatijih lookova u potpuno novom svijetlu, zbog čega su oni i dalje privlačni širokoj populaciji.


Mahogany Show

Svjetski renomiran Mahogany tim predstavio se sa svojom aktualnom kolekcijom i prenio je okupljenoj publici dašak londonske inspiracije i znanja. Kreativni direktor, Colin Greaney, uz Niela Atkinsona i Taia Walkera kontinurano nastoji pomicati granice frizerskog posla svojom nenadmašnom energijom i tehničkim savršenstvom. Jasno su prikazali stapanje mode, umjetnosti, ljepote i arhitekture koje su pretočili u komercijalno prihvatljive lookove koje su prikazali i na sceni.

 


Cijeli dan zaokružen je nezaboravnim partyjem o kojem će se još dugo pričati.

WEB SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

FB SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ASK AKADEMIJA ZAGREB