Interijer salona

Fotografije: Unsplash


U salonima je potrebno stvoriti ugodnu atmosferu, onu u kojoj mogu klijenti uživati, prepustiti se vještim rukama frizera i svom personaliziranom iskustvu. Odlučujuću ulogu pritom ima izbor interijera salona.


1. Osvježite boje salona! Želite li da vaš salon odiše energičnom, zabavnom atmosferom? U tom slučaju upotrijebite vibrantne boje. Ukoliko pak želite klijentima ponuditi opuštajuću oazu, oslonite se na izbor prirodnijih boja. Naime, boje odražavaju osobnost vašeg frizerskog salona, a upravo je osobnost ono što će najbolje privući točno onu skupinu kijenata za koju doista i želite da sjedne u vaše stolice.

2. Uskladite boje zidova s namještajem u vašem salonu. Efekt koji ćete dobiti ovim pothvatom bit će stapanje vašeg namještaja sa zidom, a to će u malim prostorima stvoriti dojam veličine. Ovakvo uređenje, u očima klijenata doimat će se promišljeno do posljednjeg detalja.

Interijer salona

3. Investirajte u nova svjetla, viseće lampe i reflektore. Rasvjeta je zapravo jedan od cjenovno najdostupnijih alata za make-over salona, a osim toga brzo se postavlja pa tako možete biti sigurni da će vaš make-over interijera zaživjeti u trenu.

4. Interijer vašeg salona možete osvježiti i pokojim umjetničkim radom. Ukoliko u vašoj lokalnoj zajednici ima umjetnika koji se podudaraju s vašom osobnošću i atmosferom koju u svom salonu želite ponuditi, nastojte njegove radove uklopiti u vaš interijer.

5. Za mnoge klijente izlog salona čini prvi dojam. Izlog pokazuje imidž vašeg frizerskog salona i zato je iznimno važno da je kvalitetno osmišljen te da na pravi način prikazuje ljepotu i kvalitetu vaših usluga. Potencijalni klijenti koji prolaze pored izloga trebali bi lako moći razumjeti filozofiju vašeg salona. Točnije, u osam sekundi ili manje.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK