Fotografije: HOK


Hrvatska obrtnička komora kao punopravni član OMC-a već niz godina omogućuje hrvatskim frizerima sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara. Ove se godine Svjetsko prvenstvo, na kojem sudjeluje 50 zemalja te oko 4000 sudionika i natjecatelja održavalo od 8. do 10. rujna u Parizu.

Iz Hrvatske je kao predstavnica HOK-a u Pariz stigla delegacija od pet natjecatelja u pratnji trenera koji su članovi Ceha frizera HOK-a. HOK se ponosi činjenicom da su i ove godine na ovom važnom natjecanju sudili i hrvatski suci. Njih šestero kvalitetnim je suđenjem opravdalo i obnovilo svoje licence.

Delegacija HOK-a

Natjecatelji koji su predstavljali Hrvatsku na ovogodišnjem prvenstvu nastupili su u različitim kategorijama:

Matija Leninger / Gents individual test (free fade cut) – muška kategorija sa živim modelom
Dejan Vukajlić / Gents individual test (tatoo design) – muška kategorija sa živim modelom
Matea Mesić / Jr ladies combination test (prestige gala style & prestige bridal stlye) – na lutki
Zdravka Pukec / sr ladies individual test (fantasy stlye individual) – na lutki
Dragutin Sastić / gents commercial cut on manequin head – na lutki

Hairstyle News Uredništvo čestita Matei Mesić iz Velike Gorice koja je na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu osvojila brončanu medalju u kategoriji „Prestige bridal style“. Čestitke idu i svim ostalim reprezentacijama država u regiji i njihovim frizerima koji su ostvarili odlične rezultate. Bravo Matea i svi ostali natjecatelji!

Najbolji rezultat polučila je mlada natjecateljica Matea Mesić iz Velike Gorice koja je osvojila brončanu medalju u kategoriji „prestige bridal style“. U toj kategoriji natjecalo se više od 40 natjecatelja i natjecateljica pa se doista radi o sjajnom rezultatu za ovu 20-godišnjakinju!

Hrvatska obrtnička komora upućuje čestitke mladoj Matei, ali i svim ostalim natjecateljima i članovima tima koji su sjajno predstavili Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju u Parizu.

Priopćenje Hrvatske obrtničke komore

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK