FANTASTIČNI FRIZER PREDSTAVLJA

POSLOVNI SUSRET 2017!
„Inspiriranje novih generacija frizera”

Nedjelja 12. studenoga – 10:00–17:30
Crowne Plaza Hotel, Kensington, London

Tema je ovogodišnjega poslovnog susreta „Inspiriranje novih generacija frizera”. Moramo riješiti problem tempirane bombe, koji industrija ignorira. Bojim se da bismo mogli imati velike probleme kroz sljedećih 5 godina ako ne riješimo ono što se mora promijeniti kako bismo prvenstveno privukli mlade ljude u ovu našu divnu struku, a zatim i u njima potaknuli strast, koja će od njih učiniti fantastične frizere.

Pridružite nam se u raspravi s vodećim stručnjacima frizerske industrije o koracima koji su potrebni kako bi se ti ciljevi i postigli.


U ovogodišnjem izdanju Poslovnog susreta nastupaju:

DESMOND MURRAY

Desmond Murray višestruko je nagrađivan frizer i fotograf – bio je i pozvan kao gost u kuću slavnih Britanskih frizerskih nagrada – British Hairdressing Awards Hall of Fame – u znak priznanja njegove duge karijere, obilježene njegovom ljubavlju za umjetničko oblikovanje kose.

Desmond stalno raste, razvija se i tjera sam sebe naprijed kako bi dostigao nove ciljeve – kolege ga prepoznaju po njegovoj predanosti, strasti i kreativnom radu kako u frizerskim salonima tako i u fotografiji.

Ovaj prekrasni, inspirativni čovjek zna što je potrebno za postizanje vlastitog uspjeha i ostvarenje
– nadahnjujući tako generacije koje dolaze …

 

CAROLYN NEWMAN

Carolyn Newman najpoznatija je po svojoj ulozi voditeljice poslovanja i direktorice bojanja u salonima Charles Worthington – odgovorna je za sva tri salona i za tim od 85 ljudi. Carolynina karijera proteže se preko više od 30 godina, a uključuje školovanje diljem svijeta i rad uz Charlesa Worthingtona te izgradnju njegova ikonskog brenda.

Ova će nevjerojatna žena s nama podijeliti svoja iskustva o izgradnji i razvoju tima na svim razinama te će nam ispričati na koji način sada koristi to znanje u svom poslu kako bi nastavila širiti inspiraciju.

 

ALAN EDWARDS

Alan Edwards vlasnik je i umjetnički direktor istoimenog salona u Glasgowu te bivši dobitnik nagrade HJ-ovog škotskog frizera godine – Scottish Hairdresser of the Year – te nagrade L’Oréal Color Trophy.

Ne samo da upravlja nevjerojatnim i snažnim timom od 40 strastvenih profesionalaca, već je i svoj život posvetio inspiriranju i radu s mladim frizerima, nadahnjujući ih tijekom njihovih karijera.

Alan Austin-Smith razgovarat će s ovim zanimljivim i uspješnim frizerom kako biste saznali sve pozitivne i negativne strane onoga što je potrebno za postizanje i održavanje dugoročnog poslovnog uspjeha u svijetu frizerstva.

 

Alan-Austin-Smith-webALAN AUSTIN-SMITH

Alan Austin-Smith u ovu je industriju upao kao 16-godišnjak bez planova da u budućnosti postane frizer – 40 godina kasnije njegova je strast za unapređivanjem frizerske industrije jača nego ikad!

Posljednja četiri desetljeća Alan je proveo tijesno surađujući sa salonima svih veličina, uključujući i velikane frizerstva kao što su Trevor Sorbie, Akin Konizi, Charles Worthington i drugi, te usavršavajući njihovo poslovanje – kako na razini poslovanja salona tako i na razini individualnog usavršavanja, usredotočujući se na ono što (ne) funkcionira u toj industriji i što treba promijeniti.

Alan će predstaviti i VRUĆU TEMU dnevnog reda, koja se usredotočuje na nedostatak mladih ljudi koji se odlučuju za ovaj posao i na buduće probleme koji će se pojaviti ako nastavimo dopuštati da se to događa.

 

SALLY MONTAGUE

Možda ne znate za ovu fantastičnu ženu, ali nakon događaja Poslovni susret 2017. zasigurno ćete biti zahvalni što ste je upoznali!

Sally Montague vodi iznimno uspješnu obiteljsku tvrtku od 6 salona u Derbyshireu – ali ono što će vas posebno interesirati njezino je nedavno otkriće o tome kako riješiti problem manjka mladih frizera. Sally Montague ne samo da je pobijedila ovaj problem, već ima i obilje mladih frizera koji kucaju na njezina vrata.

 

Sva su predavanja na engleskom jeziku.


Ulaznice

Jedna ulaznica – 185 £ 

Dvije ulaznice – 350 £ 

Ili dvije besplatne ulaznice! (s članstvom u našem klubu 100 Club Membership – od samo 39,99 £ + PDV, mjesečno)

* Cijene uključuju ručak i osvježenja


 

 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK