Revlon Professional je lansirao novu „Yes I do“ kolekciju kojom svakoj ženi otvara vrata vlastite bajke prepune emocija i sofisticiranosti. Dokažite svoju frizersku izvrsnost, a klijenticama ovom kolekcijom omogućite da budu zaista posebne. Budite dijelom „Yes I do“ bajkovite kampanje i svaka će mladenka poželjeti da upravo vi oblikujete njezinu frizuru za izricanje sudbonosnog DA!


Uz Revlon Professional uvijek su vezani dizajn i inovacije, a ovoga je puta on u kose mladenki pretočio romantične trendove iz tekstilne industrije. Inspiriran prozračnim i profinjenim tkaninama, tilom i čipkom, Revlon Professional je osmislio urbani koncept „moderne svadbe“. Glavna obilježja modernih svadbenih frizura su minimalizam i ravne linije.

Ovoga proljeća u modi su kontrasti, pa se tako prozračni materijali kombiniraju s krutim tkaninama, a u kosi se isprepliću ravne i stroge linije s nestašnim pramenovima. Kontrasti plavih nijansi s blagim šumskim nijansama stapaju se u jednu cjelinu, a make-up koristi blage nijanse rumenila i sjenila kako bi naglasio žensku unutarnju ljepotu.

Revlon Professional ispunjava ženske snove, a ispunjavanje snova uvijek je velik izazov. Za ispunjavanje snova potrebni su vrhunski stilisti i tehničari za boje koji vaše klijentice mogu inspirirati s ova tri modela. Vaše će se klijentice na svoj poseban dan sigurno osjećati posebno, zavodljivo i svježe.