Schwarzkopf Professional - kolaz

Fotografije: Schwarzkopf Professional
Promo


ESSENTIAL LOOKS – NOVI TRENDOVI


Popunjavanjem praznine između modnih pista i ulica metropola, Essential Looks inspirira frizere i klijente salona svake sezone uz pretvaranje visoke mode u nosive salonske izglede. Nova kolekcija za proljeće/ljeto, želi prikazati duh sadašnjice, spajajući zajedno dinamičnu inspiraciju muzike, umjetnosti, politike, povijesti, mode i kulture kako bi kreirala 3 različita trenda koji frizerima daju svježu inspiraciju za 2017.

Simon Ellis

Simon Ellis, Schwarzkopf Professional

Internacionalni kreativan director Schwarzkopf Professionala, Simon Ellis, opisuje kolekciju ovim riječima: “Trendovi daju jedinstven pregled duha modernog vremena. Pretvaraju prošlost u moderniziranu sadašnjost i kreativnu budućnost. Trendovi su ono zbog čega je moda toliko uzbudljiva. Uistinu smo uzbuđeni zbog ovosezonske Modern Ikon kolekcije i zbog načina na koji spaja različite izvore utjecaja na radikalno nove načine.”


schwarzkopf4Schwarzkopf Professional, Colorama

Zaigrano, samopouzdano i hrabro. Manje nikad nije više kada govorimo o ovom trendu! Kombinirajući buntovnički stav punka s neonskim bojama, COLORAMA je stil za one koje ne pristaju na utjecaj mase. Raznovrsni grafički oblici, spajanje naizgled nespojivih oblika i materijala čini ovaj trend futurističkim, ali i vrlo suvremenim. Hrabro obojani, šareni pramenovi stvarani su zahvaljujući IGORA ColorWorx direktnim bojama. Prošarani efekt se može stvarati samo kroz dužinu ili na cijeloj kosi. Stiliziranje ovog trenda je potpuno individualno i sve je dozvoljeno! Teksturirani, različiti oblici i šarenilo boja daju punk osjećaj, a trend je prilagodljiv za sve koji svojom kosom žele istaknuti svoj jedinstveni stil!


Schwarzkopf Professional, Opulent

Opojan, zavodljiv i sofisticiran, visoki glamur je zavladao modnim pistama ove sezone. Inspiriran Francuskom rivijerom – centrom stila 1950-ih – Schwarzkopf Professional je dao “opulentnosti” makeover 21. stoljeća s neočekivanim modernim zaokretim. Sexy, ženstvene kovrče, tekući tuš za oči, sjajne crvene usne i zagasiti, tamni nokti daju suvremen dodir koji je savršen za 2017. Bogate, ali zagasite nijanse inspirirane paletom renesansnih umjetnika ono je što ovaj trend čini još posebnijim. Sofisticiranom kombinacijom IGORA ROYAL Opulescence boja kreira se refleksija savršena za valove i kovrče. Upravo su valovi i kovrče ključna karika zavodljivosti OPULENT trenda tako da je kosa elegantno stilizirana u duhu 1950-ih.


schwarzkopf6 Schwarzkopf Professional, Beat Icon

Iz vječne fascinacije ikonama ranih 60-ih, BEAT ICON je prezentacija izgleda koji je definirao cijelu generaciju. S precizno šišanom kosom i čistim, ravnim linijama, ikone ovog trenda nose pixie čizme, široke hlače, skraćene traperice, prugice i definitivno su inspirirani androgenim i urbano cool izgledom. Ovaj je trend savršeno nesavršen, iskren, autentičan i daje modernu, ali jednostavnu ljepotu. Što se kose tiče, dozvoljena je svaka nijansa dokle god je blond! BEAT ICON trend u potpunosti iskorištava cijelu BlondMe liniju za maksimalnu prilagodbu boje. Stiliziranje kose je usmjereno na bestežinsku teksturu i precizne, čiste i jasne rezove.