INDOLA STREET STYLE 2017 KOLAZ

STREET STYLE KOLEKCIJA 2017.


Gdje god se nalazili, pogledajte oko sebe. Vidjet ćete da živimo usred digitalne revolucije koja je srušila granice diljem svijeta. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i Snapchat su predvodnici ovog kompulzivnog pokreta koji spaja ljude više nego ikad, zbog stalnog dijeljenja životnih događaja. Svakako se nalazimo u uzbudljivom vremenu. Indola je prvi brend koji je kreirao nosivu kolekciju oko uličnog stila za žene i muškarce i stvorio 5 trendova koji će zadovoljiti potrebe svakog klijenta koji uđe u salon.

Indola Street Style 2017


INDOLA STREET STYLE KOLEKCIJA 2017-2INDOLA STREET STYLE TREND DARK SENSUALITY

Ovaj trend dopušta blond kosi da zabljesne u svom punom sjaju. Sudar tamnih, kontrastnih tonova, čipke, baršuna i svile ono je što čini ovaj stil toliko posebnim. Urbani izgled se postiže srebrnim lancima i trenutno jako popularnim chokerom, a cijeli look zaokružuje se prekrasnom, blistavom, dugo i ravnom blond kosom koja mami poglede pri svakom Vašem pokretu.


INDOLA STREET STYLE KOLEKCIJA 2017-5

INDOLA ACTIV 80S

Iako je sportom inspirirana moda već davno napustila dvoranu i zaokupirala ulice, njena snaga i ljepota još uvijek rastu! Kratke top majice i bomber jakne prepravile su gradske trgove, a cijeli je look nemoguć bez boje kose skrivenih dubina i frizure koja je nosiva i iznimno atraktivna i danju i noću. Tamnom bazom na cijeloj duljini kose i intenzivnijom bojom na vrhu glave postiže se izgled na kojem će zavidjeti čak i svaka šminkerica. Ovo je trend kojeg će osobito obožavati muškarci!


INDOLA STREET STYLE KOLEKCIJA 2017 INDOLA RAW BOHEMIA

Zamislite onaj bezbrižan osjećaj vrućeg ljetnog dana provedenog na suncu, zaokruženog dobrim glazbenim festivalom. Ovaj je izgled upravo to. Odiše bezbrižnim boho osjećajem sa stilom fokusiranim na ženstvenosti kasnih 60-ih. Začinjen cvjetnim materijalima, uzorcima, nježnim nakitom i nezaobilaznim zanosnim kovrčama koje izgledaju kao da su nastale bez imalo truda, a opet uspješno s nogu obaraju sve oko sebe. Cijeli je trend iznimno opušten i ležeran i kao takav je savršen za svaku trendsettericu koja traži svoj savršen ljetni look.


INDOLA STREET STYLE KOLEKCIJA 2017-4 INDOLA MODERN MUSE

Priznajmo si, romantika nikada ne izlazi iz mode, a ovo je look koji dokazuje da ju uspješno mogu nositi svi! Lepršavi oblici, materijali, duge lagane haljine I zavodljiva, bujna crvena kosa, kombinacija je kojoj malo tko može odoljeti. Ključ je u tome da se inače grube kovrče pretvore u maksimalno zavodljive oblike i da ostanu u centru pažnje kako bi se obuhvatilo eterično raspoloženje ovog trenda. Minimalni detalji, nježni i jednostavni bijeli materijali, zavest će sve koji se pronađu u ovom trendu.


INDOLA STREET STYLE KOLEKCIJA 2017-3

INDOLA NEW GENDER

Ako pogledamo sve svjetske metropole, možemo primjetiti da androgenost nikada ne nestaje s ulica. Ovaj trend zbog toga spaja super minimalistički, neutralan izgled s predimenzioniranim oblicima i vrlo neutralnim frizurama zbog čega ostavlja snažan dojam gdje god se pojavi. Unisex privlačnost ovog trenda čini ga prikladnim i za žene i muškarce, a frizure ističu crte lica i bez obzira na dužinu kose, daje prekrasnu moć stiliziranja koja će zadovoljiti sve koji vjeruju da se snaga ne prikazuje spolom.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •