NEOSALON-2
Fotografije: Neosalon
Promo


Mnoge frizerske salone ubrzo zahvaća obaveza fiskalizacije, a na tržištu se na tom polju izdvaja proizvod Neosalon. Radi se o cjelovitoj fiskalnoj blagajni, no kako je rješenje specijalizirano za frizerske i kozmetičke salone uključuje i niz funkcionalnosti za bolje vođenje salona.

JEDNOSTAVAN ZA RAD

Glavna je odlika Neosalona jednostavnost – i u postavljanju i u svakodnevnom radu. Sve možete sami, bez stručne pomoći, iako je stručna pomoć dostupna ako vam zatreba. Uređaj je zaista svestran, ima funkciju pisača, spojen je na internet i uključuje program za bolje vođenje salona. Brzo ispisuje fiskalizirane račune, a radi čak i ako nestane internetske veze te fiskalizira izdane račune čim se veza obnovi. Veliko je olakšanje što se aplikacija sama ažurira ako dođe do promjena u zakonu i uvijek je u skladu s propisima. Uz fiskalizaciju, Neosalon ima i ostale funkcionalnosti blagajne, a neke će zasigurno olakšati, poboljšati i ubrzati rad salona (npr. definiranje popusta po usluzi ili klijentu, mogućnost izrade ponude…).

NEOSALON ŠTEDI NOVAC

Mnogo se frizera žali na nedolaske klijenata. Neosalon to rješava automatskim slanjem SMS-podsjetnika klijentu prije zakazanog termina, čime se broj nedolazaka značajno smanjuje. Program također ima mogućnost podsjećanja frizera na dogovaranje sljedećeg termina (rebooking), što je posebno korisno kod stalnih klijenata te povećava prihode salona.

LAKŠE, BRŽE, BOLJE POSLOVANJE

Neosalon olakšava i vođenje inventure te prikazuje stanje zaliha u svakom trenutku. Korisnička podrška je brza i pouzdana, a u slučaju kvara ili krađe, zamjenski je uređaj spreman za rad na vašoj lokaciji u roku od 48 sati i to sa svim vašim podacima. Kako? Pa tako što Neosalon konstantno sigurnosno pohranjuje sve vaše podatke u oblaku (cloud) i to bez dodatne naplate.

NEOSALON-2

BOLJI ODNOS S KLIJENTIMA

Ako još uvijek koristite bilježnicu za narudžbe i evidenciju dolazaka klijenata, vrijeme je za promjenu i to nabolje. Neosalon ima vrlo pregledan kalendar rezervacija, a nudi i opciju liste čekanja za one koji žele raniji termin što je posebno korisno kada neki od klijenata otkažu svoj dolazak. Za svakog klijenta lako stvorite njegovu karticu sa svim potrebnim podacima – od rođendana i korištene boje do pregleda ranije pruženih usluga i prodanih proizvoda s cijenama i popustima.

NEOSALON - FISKALIZACIJA

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •