Fotografije: Neosalon
Promo


Neosalon je u kratko vrijeme postao omiljeno fiskalno rješenje u vođenju salona: radi se o cjelovitoj blagajni s nizom dodatnih funkcija posebno prilagođenih funkcionalnom i učinkovitom vođenju svih vrsta salona.

JEDNOSTAVAN RAD I UŠTEDA NOVCA

Neosalon se, zahvaljujući svojoj jednostavnosti u svakodnevnom korištenju i poslovanju, u vrlo kratko vrijeme profilirao u omiljenu fiskalnu blagajnu među salonskim uslužnim djelatnostima. U prilog tome govori i nedavno provedena anketa u kojoj su korisnici, na skali od 1 do 10, Neosalonu dali prosječnu ocjenu od nevjerojatnih 9,64. Riječ je o svestranom uređaju s ugrađenim pisačem i programima koji su specifično dizajnirani za vođenje salona (sms podsjetnik, kartica klijenata, definiranje popusta i sl.), uz brz ispis računa i lako spajanje na internet. Ažuriranje aplikacije sukladno zakonskim promjenama je automatsko, a blagajna radi i u slučaju prekida interneta uz naknadnu fiskalizaciju čim se veza ponovo uspostavi.

Mogućnost automatskog slanja SMS-podsjetnika klijentima značajno smanjuje broj propalih termina uslijed nedolaska, a mogućnost dogovaranja narednih termina velika je pomoć u vođenju evidencije stalnih klijenata i povećanju prihoda salona.

BRIGA ZA KLIJENTA UZ LAKŠE I BOLJE POSLOVANJE

Pregledan kalendar rezervacija uz opciju liste čekanja značajno umanjuje broj otkazanih termina, a personalizirane kartice klijenata u sebi sadrže sve podatke – od rođendana i korištene boje za kosu do pregleda ranije pruženih usluga i prodanih proizvoda s cijenama i personaliziranim popustima. Iako jednostavan za samostalno korištenje, Neosalon pruža brzu i pouzdanu korisničku podršku, a u slučaju kvara ili krađe, zamjenski uređaj spreman je za rad na vašoj lokaciji u roku od 48 sati i to sa svim vašim podacima zahvaljujući pohrani u oblaku (cloud).

Neosalon se, zahvaljujući svojoj jednostavnosti u svakodnevnom korištenju i poslovanju, u vrlo kratko vrijeme profilirao u omiljenu fiskalnu blagajnu među salonskim uslužnim djelatnostima.


Martina Stolaž, kozmetičarka i vlasnica kozmetičkog salona „Veris“ iz Zagreba, Ivica Putar, majstor frizer i edukator za Schwarzkopf Professional, vlasnik frizerskog salona „Hair Studio“ iz Pule i Marina Vranješ, medicinska sestra i majstorica pedikure, vlasnica pedikerskog salona „Pedibon“ iz Viškova su podijelili svoja iskustva s Neosalon blagajnom.

„Iako sam već imala fiskalnu blagajnu, odlučila sam ju zamijeniti Neosalonom jer me privukao SMS podsjetnik za klijente. To se pokazalo dobrom odlukom jer sam značajno smanjila gubitak termina zbog nedolaska klijenata čime sam otkazane termine iskoristila za druge klijente. Također sam zadovoljna korisničkom podrškom, iako nisam imala problema u postavljanju. Neosalon bih preporučila svim frizerima i kozmetičarima, ali i drugim obrtnim djelatnostima zbog uistinu jednostavnog i svestranog korištenja.“ – Martina Stolaž, kozmetičarka i vlasnica kozmetičkog salona „Veris“ iz Zagreba

„Neosalon mi je preporučio prijatelj i odlučio sam se za paket Neosalon plus koji u sebi sadrži mogućnost vođenja kartice klijenata. S obzirom na to da sam ju prije vodio ručno što je bilo poprilično neuredno i zbrkano, preporodio sam se. Kartica klijenata mi omogućava na jednom mjestu kompletnu evidenciju, pregledna je, poslovanje je brže i jednostavnije, a najviše mi se sviđa mogućnost definiranja popusta za određene klijente. Neosalon preporučujem svim obrtnicima, neovisno o djelatnosti jer je jednostavan i ne treba posebna internetska veza, a smatram ga idealnom blagajnom za sve frizerske salone!“
– Ivica Putar, majstor frizer i edukator za Schwarzkopf Professional, vlasnik frizerskog salona „Hair Studio“ iz Pule

„Iako sam već nekoliko godina koristila drugu fiskalnu blagajnu, zbog specifične prirode mog posla, privukao me Neosalon plus koji u sebi sadrži kartice klijenata i SMS podsjetnik. Instalaciju i pokretanje blagajne sam prepustila timu iz Neosalona zbog nedostatka vremena, iako je rad s blagajnom izuzetno jednostavan. Iznimno sam zadovoljna svim mogućnostima koje Neosalon plus omogućava, prvenstveno karticom klijenata, SMS podsjetnikom, uvidom u promet, dnevnom i mjesečnom rekapitulacijom, vođenjem knjige prometa i automatskim slanjem podataka knjigovođi. Neosalon mi je olakšao poslovanje i posebno administraciju te bih ga preporučila svim vlasnicima salona jer smatram da je dizajniran baš prema našim potrebama!“ – Marina Vranješ, medicinska sestra i majstorica pedikure, vlasnica pedikerskog salona „Pedibon“ iz Viškova


WEB PORTAL NEOSALON
FB NEOSALON


Pročitajte i:

NEOSALON Fiskalna blagajna specijalizirana za salone

KLIJENTI U FRIZERSKIM SALONIMA 3 razloga zašto se klijenti ne vraćaju u vaše salone

PROSINAC U SALONIMA Uspjeh započinje dobrim marketinškim planom [1.dio]

PROSINAC U SALONIMA 3 ideje za povećanje prodaje profesionalnih frizerskih proizvoda u vašim salonima za vrijeme blagdana

PROSINAC U SALONIMA Savjeti za uspješan prosinac