Fotografije: Schwarzkopf Professional


Schwarzkopf Professional u novoj kolekciji REinventing Hair spaja prošlost i sadašnjost, šarenilo i otkačenost, zaigranost i multikulturalnost kroz 4 trenda: Random Rebel, Real Me, Beyond Borders i #RoyalTakeOver. Sjajni edukatori će, korak po korak, prikazati kako 4 dinamična trenda pretvoriti u lookove koje će zadovoljiti potrebe svih vaših klijentica. Prisutni će dobiti detaljan uvid u sve detalje najnovije kolekcije kao i detaljan prikaz najnovijih tehnika bojenja i šišanja. Osim toga na seminaru će biti ekskluzivno predstavljen novi koncept njege iz brenda Schwarzkopf Professional, tako da će polaznici seminara prvi moći otkriti sve o novom lansiranju. Zbog svega navedenog ne propustite ovu jedinstvenu priliku i budite prvi svjedoci novog koncepta seminara look&learn!


U sklopu Look&learn seminara | 2. dan

Nedjelja, 8. 4. 2018. 14:15 – 15:30  

Ulaznice


Schwarzkopf Professional tim:

@workteam CEE: Ivana Oletić i Kristijan Petek
@workteam Hrvatska: Joško Tafra, Saša Pušenjak, Ivica Putar, Marko Zirdum, Lidija Štokić i Drago IvačkoDobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK