Kruna višemjesečnog marljivog rada frizera iz Hrvatske i regije svakako je ovogodišnje proglašenje pobjednika globalnog frizerskog natjecanja Precision Cutting Championship koje se po prvi put održavalo i u našoj regiji! Prestižnu titulu regionalnog pobjednika ove je godine osvojio Mario Vidaček iz Hrvatske! On je svojim majstorskim prikazom tehnika i besprijekornim završnim frizurama naprosto oduševio međunarodni žiri te osvojio nagradu vrijednu čak više tisuća eura!

Mario Vidaček, Hrvatska
regionalni pobjednik Precision Cutting Championships

2. mjesto Matjaž Cej, Slovenija
3. mjesto Miloš Milosavljević, Slovenija
4. mjesto Vesna Ivenčnik, Slovenija
5. mjesto Đorđe Petrašinović, Srbija

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by VIDAhairdressing (@vida_hairdressing) on

KAKO SVOJU POBJEDU DOŽIVLJAVA PRVI REGIONALNI POBJEDNIK PRECISION CUTTING CHAMPIONSHIP NATJECANJA? 

„Godine rada na sebi, pohađanje seminara i akademija diljem svijeta dovele su me do ove zaista vrijedne pobjede. Šišanje je moja strast, stvaranje oblika budi u meni zaigrano dijete koje se udubi u svoju igru i može se tako igrati beskonačno. Ovo natjecanje za mene je veliki vjetar u leđa te potvrda da treba težiti izvrsnosti, konstantno raditi na sebi i zadati si ciljeve za koje mislimo da su nedostižni.

Čestitao bi finalistima na divnim radovima, a posebno bi se zahvalio i ZGAT Academy koji su svima nama omogućili da budemo veliki, prepoznatljivi u svijetu kao regija koja ima fantastične frizere.
Naime, naše frizerstvo zaslužuje da ga dignemo na novi nivo. Globalno smo sve više cijenjeni zbog našeg znanja i upravo zato bi i cijenu rada trebali dovesti na nivo koji je konkurentan ostalim europskim zemljama. Poručio bi frizerima da trebaju vjerovati u sebe i svoj rad, konstantno nadograđivati svoje znanje, jer se jedino tako možemo maknuti iz zone komfora i ostvarivati nove ciljeve.“

KAKO ZGAT ACADEMY, DOMAĆIN NATJECANJA ZA HRVATSKU I ZEMLJE U REGIJI, OCJENJUJE SUDJELOVANJE REGIJSKIH FRIZERA NA PRECISION CUTTING CHAMPIONSHIP-u

Precision Cutting Championship dokazao je kako se Hrvatska i države u našoj regiji sve snažnije ističu kao dio vodećih zemalja po pitanju znanja preciznog šišanja, što do sada nije bio slučaj. Uz Hrvatsku, u kojoj je domaćin za natjecatelje iz cijele naše regije ZGAT Academy, ostale zemlje domaćini su: UK, Irska, Hong Kong, Vijetnam, Italija, Grčka i USA.

ZGAT Academy

„Uz izazove koje je pred nas stavila karantena i Covid-19 virus, frizeri iz regije prijavili su odlične radove. Ponosni smo na sve natjecatelje. Pokazali su da naša regija iako možda mala, ima vrhunske frizere koji se itekako mogu globalno istaknuti u preciznom šišanju. ZGAT Academy kao domaćin natjecanja poklanja svim prijavljenim frizerima nagradu u obliku jednodnevnog tečaja šišanja. Želimo taj dan iskoristiti za edukaciju, no i upoznati se i razviti neka nova prijateljstva jer upravo to i je jedna od ljepših strana naše industrije.

Zahvaljujemo se i Hairstyle Newsu na medijskoj podršci i konstantnom ulaganju u struku! Još jednom čestitamo pobjedniku i svim natjecateljima! Bravo ekipa!“

Osnivač ovog globalnog natjecanja je Dove Palmer, poznati britanski frizerski majstor koji je ovom prilikom čestitao pobjedniku te se zahvalio svim sudionicima.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Precision Cutting Championship (@precisioncuttingchampionships) on

„Iskrene čestitke Mariu na pobjedi, njegove su nas fotografije u potpunosti oduševile te pokazale majstorstvo preciznog šišanja u svom punom sjaju. Ova su vremena zaista izazovna i upravo zato htjeli smo frizere podsjetiti na vrijednost njihovih vještina te ih motivirati da i dalje razvijaju svoju kreativnost. Osim toga, svi sudionici svojim majstorskim radovima svakodnevno su nas podsjećali na sve ono što frizerstvo doista čini uzbudljivom profesijom!

Posebno se zahvaljujem svim sudionicima Precision Cutting Championship natjecanja na uloženom vremenu i stalnoj inspiriraciji koju nam svima pružaju. Iskrene zahvale idu Mariu i Ivani iz ZGAT Academy – njihov rad pratim i cijenim već dugi niz godina te sam ponosan što ih mogu zvati svojima prijateljima. Vidimo se sljedeće godine,“ istaknuo je prilikom proglašenja pobjednika Dove Palmer, osnivač Precision Cutting Championship natjecanja.

NATJECANJE KOJE JE U OVIM VREMENIMA NJEGOVALO KREATIVNOST FRIZERA DILJEM SVIJETA

Tokom natjecanja odlučili smo porazgovarati sa svim finalistima iz regije te predstaviti njihove dojmove o ovom natjecanju. Zašto su se prijavili? Koji su bili najveći izazovi? Zašto je precizno šišanje vještina koja stalno treba usavršavati? I zašto je razmjena iskustva i njegovanje kreativne energije među kolegama od gotovo pa presudne važnosti? Saznajte više o dojmovima finalista!

Hairstyle News kao medijski pokrovitelj Precision Cutting Championship-a čestita pobjedniku, svim finalistima i sudionicima prijašnjih krugova ovog izazovnog natjecanja! Dragi kolege, hvala vam na svakodnevnoj inspiraciji u ovim neobičnim vremenima. Svima želimo puno sreće te se nadamo kako ćete nas uskoro opet imati priliku zadiviti svojim majstorskim vještinama. 

Radove iz svih krugova ovog natjecanja možete potražiti uz pomoć hashtaga #pcchampionshipcro, a video proglašenja pobjednika diljem svijeta je dostupan na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Precision Cutting Championship (@precisioncuttingchampionships) on

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK