Keune Care Blonde Savior - Teuta Mesaroš, Mia i Nika Matić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Vlaho Arbulić i drugi
Fotografije: Promo Keune / Autor: Tomislav Moze

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je svoju novu liniju proizvoda Blonde Savior u elegantnom zagrebačkom fine dining restoranu ManO. Događanje je okupilo poznate profesionalce, ali i brojne druge ugledne goste. Među okupljenima bili su: Teuta Mesaroš, Mia i Nika Matić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Vlaho Arbulić i drugi.

Nova linija Keune Care Blonde Savior znanstveno je formulirana za posvijetljenu, oštećenu i izbjeljenu kosu. Osim što otklanja oštećenja nastalog od izbjeljivanja kose, savršeno uravnotežena kombinacija ovih proizvoda odmah pokazuje svoje rezultate.

Kosa već od prvog korištenja poprima zdrav i njegovan izgled, a ponovljenom upotrebom proizvoda postaje sve čvršća. Ključni sastojci linije proizvoda Blonde Savior su glikolna kiselina i kreatin koji zajedno stvaraju jaču, sjajniju kosu koja postaje i ostaje zdrava.

Nova rutina za savršen oporavak kose

Kolekcija Blonde Savior stiže baš u pravo vrijeme, kako bi pred ljeto zaštitila i njegovala plave nijanse, a uključuje sve potrebno za njegu – šampon, masku i leave-in tretman. Prvi korak njege je šamponiranje Blonde Savior šamponom bez sulfata koji obnavlja i jača kosu a istovremeno joj pruža hidrataciju.

Drugi korak je nanošenje Blonde Savior maske koja intenzivno popravlja oštećenja na poroznoj i izbjeljenoj kosi i čini je snažnom, sjajnom i zdravom. Treći je korak Blonde Savior leave-in tretman koji osnažuje, hidratizira i zaglađuje kosu, čineći je zadivljujuće zdravom i spremnom za stiliziranje jer štiti od topline do 230°C.

Keune Care Blonde Savior

Već od prvog korištenja linije Keune Care Blonde Savior kosa postaje sedam puta jača, ima 96% manje pucanja vlasi, a više od tri četvrtine korisnica ima osjećaj da im je kosa zdravija i zaglađenija. Nakon sedam korištenja proizvoda iz linije Blonde Savior nestaje čak 64% oštećenja nastalih izbjeljivanjem.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić & Keune tim – Neven Vrščak, Anita Matić, Matevž Firšt

Mia Matić i Teuta Mesaroš

Nika Matić i Karla Kirschner

Vlaho Arburić i Paula Puškaš
Vlaho Arburić i Paula Puškaš

Prve obožavateljice

Prelijepe i uvijek besprijekorno njegovane influencerice Pamela Smoljanić, Mia Matić i Karla Kirschner prepustile su svoju kosu u ruke najpoznatijoj hrvatskoj hair stilistilci Teuti Mesaroš kako bi i same osjetile dobrobit ove nove rutine i ojačale svoju kosu na zdrav i prirodan način.

U otmjenom frizerskom salonu koji nosi njezino ime, Teuta im je pokazala kako najbolje primijeniti sva tri nova Blonde Savior proizvoda i jednostavno, a efektno, stilizirati oporavljenu i osnaženu kosu. Prema riječima triju influencerica, Blonde Savior je već našao prve obožavateljice.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK