Keune Haircosmetics proslava 100 godina
Fotografije: Keune

Svjetski kozmetički div Keune spektakularnom je proslavom obilježio 100 godina postojanja. U nedjelju 19. lipnja u kongresnom centru RAI Amsterdam, Keune je okupio svjetsku beauty scenu. A među uzvanicima bili su i brojni vlasnici frizerskih salona iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije te predstavnici najtiražnijih hrvatskih medija.

Keune Haircosmetics 100 godina

Keune Haircosmetics proslavio je svoj 100. rođendan spektakularnom revijom

Uz sjajan uvodni nastup zvjezdanog Duncana Laurencea, zadivljujuću reviju modela na raskošnoj modnoj pisti te predstavljanje posebnih izdanja proizvoda za kosu, nizozemski globalni brend za njegu kose priredio je slavlje koje će se dugo pamtiti. Kao šlag na tortu, Keune je za svoju stotu godišnjicu ovjenčan titulom Royal koju istaknutim tvrtkama dodjeljuje nizozemska kraljevska obitelj.

Međunarodna slava, nizozemski korijeni

Proslava stotog rođendana kozmetičkog brenda Keune okupila je više od 3000 gostiju iz cijelog svijeta jer ova globalno prisutna nizozemska tvrtka posluje u čak 85 zemalja. Goste je svojom blistavom i emotivnom izvedbom očarao Duncan Laurence, svjetski poznati nizozemski pjevač i pobjednik natjecanja za pjesmu Eurovizije 2019.

Keune Haircosmetics 100 godina

Reflections: pogled unatrag i naprijed

Na Keuneovoj je proslavi stogodišnjice, s temom ‘Reflections’, bilo lijepo osvrnuti se na izvanrednu povijest tvrtke i razvoj u globalni brend za kosu. Keune je usto predstavio i svoj pogled u budućnost i to na najbolji način – revijom na modnoj pisti gdje su se izmjenjivali najinovativniji izgledi kose koje su kreirali međunarodni umjetnici Ilham Mestour i Daniel Yap.

Keune Haircosmetics 100 godina

Keune 100 Years: posebna limited-edition serija proizvoda za kosu

U čast stote godišnjice, Keune će na tržište izbaciti limitirano izdanje proizvoda za kosu u suradnji sa suvremenim umjetnikom Josephom Klibanskyjem.

Svi styling proizvodi ovog posebnog izdanja dolaze umotani u umjetnička djela dizajnirana za Keune. Osim toga, lansiran je i sjajan novi proizvod: Royal Tribute Hair Serum – serum čije ime dolazi od titule Royal koju je Keune za stotu godišnjicu dobio od nizozemske kraljevske obitelji. Ovaj multifunkcionalni serum za kosu, s mekim mirisom inspiriranim tulipanima, obogaćen je vitaminom E za njegu i stimulaciju kose.

Proizvodi za kosu Keune X Joseph Klibansky bit će dostupni ograničeno vrijeme, a u Keune salone diljem svijeta stižu u rujnu 2022.

Planovi za sljedećih 100 godina

Kao i u proteklih 100 godina, Keune će i u budućnosti ostati vjeran poslovni partner frizerima. Osim toga, Keune je predan izgradnji održive budućnosti za generacije koje dolaze pa je zato pokrenuo ambicioznu strategiju održivosti koja se usredotočuje na tri stupa: CO2 otisak, recikliranje i društvenu odgovornost.

Keune Haircosmetics 100 godina_George Keune sr. and Eelco Keune
George Keune sr. and Eelco Keune

Eelco Keune, izvršni direktor Keunea je rekao: “Stota obljetnica je posebna čast za svaku tvrtku koja posluje toliko dugo, a ključ uspjeha je uvijek nastaviti s inovacijama. Inovacija je dio našeg DNK: moj djed Jan Keune imao je ljekarnu, ali je provodio jednako puno vremena u svojem laboratoriju. Ponosni smo što smo uspjeli zadržati taj znatiželjni duh i želju za inovacijama. Nastavljamo gledati naprijed u mogućnosti razvoja i nove načine da učinimo razliku, ne samo za frizere i stiliste s kojima radimo zadnjih 100 godina, nego i za buduće generacije. To činimo razvijajući proizvode koji su još bolji i čišći, kako bismo svijet učinili ljepšim mjestom na svaki mogući način.”

Nacionalni značaj znači kraljevsku titulu

Uspjeh tvrtke Keune cijeni se i u njihovoj domovini. Kao kruna uspjeha nakon 100 godina poduzetništva, Keune Haircosmetics je nagrađen kraljevskom titulom. Oznaka ‘Royal‘ može se dodijeliti nizozemskim tvrtkama koje zauzimaju vrlo istaknuto mjesto u svom području, od nacionalnog su značaja i stare su najmanje 100 godina. Keune je, prema mišljenju nizozemske kraljevske obitelji, sve to.

Keune Haircosmetics 100 godina

I za kraj, podsjetimo se na neke od najvažnijih činjenica o brendu Keune…

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Osnovao ga je 1922. Jan Keune, ljekarnik iz Amsterdama. Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju i pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u 85 zemalja svijeta, a cijeli posao i dalje vodi obiteljska tvrtka. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u laboratoriju i tvornici tvrtke u Nizozemskoj.

Više fotografija i videa od posjetitelja iz cijelog svijeta na ovom spektakularnom događanju možete pronaći pod službenim hashtagom #keune100years na Instagramu!

Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune 100 godina posjetitelji

Keune Haircosmetics 100 godina
Keune Haircosmetics 100 godina
Keune 100 godina posjetitelji
Keune 100 godina posjetitelji

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK