Cut&Style - Kanso Academia - Ivan Jagarčec i Marina Bukovac Jagarčec

Kanso Academia sinonim je za najvišu kvalitetu i stručnost kada je riječ o edukaciji. Promišljenim i cjelovitim pristupom frizerskoj profesiji, objedinivši estetiku, profesionalizam, individualizirani pristup svakom klijentu i polazniku edukacija, iz godine u godinu postavljaju ljestvicu više. Uživajte u intervjuu s Ivanom i Marinom. Vidimo se na Hairstyle Newsu u Opatiji!

Kako biste u 3 riječi opisali svoj stil frizerskog rada?

Promišljeni, disciplinirani i kreativni.

Što želite prenijeti posjetiteljima vašeg nastupa na Hairstyle Newsu 2022?

Nakon par godina bez velikih frizerskih događanja kolegama želimo prenijeti onu ”iskru” inspiracije koju nude ovakva događanja te im dati korisne savjete koji su nama olakšali svakodnevni rad.

Koje su vam osobne kvalitete pomogle na putu vašeg uspjeha u frizerstvu?

Ljudi su rođeni s potrebom za istraživanjem i stvaranjem, a ta crta je jako izražena u našem svakodnevnom pristupu životu i radu.

Što biste željeli da vam je rečeno prije nego što ste otvorili vlastiti salon?

Radili smo u velikim kolektivima pa nam je iskustvo koje smo dobili pomoglo u stvaranju filozofije Kanso salona i akademije. Raspolaganje vlastitim vremenom definitivno je nešto čemu se treba najviše posvetiti jer kada se krene u vlastitu priču često to vrijeme u potpunosti nestane.

Što biste savjetovali nekome koga nadahnjuje karijera poput vaše?

Ulaganje u edukaciju, poslovno i privatno, donijelo nam je najviše znanja koje i dan danas nadograđujemo. Cijeli poslovni i privatni život je krivulja koja je nekada gore, a nekada dolje. Onda kada je gore treba zapeti još više kako pad nakon toga ne bi bio značajan. Tako nastaje svakodnevni napredak.

Recite nam nešto o sebi, a što bi kolege frizere moglo iznenaditi.

Teško danas nekoga može nešto iznenaditi uz društvene mreže. Možda bi kolege moglo iznenaditi da je Ivan punker, a Marina je mirna, tiha i smirena izvana, a unutra pravi vražićak. 🙂

Koje usluge su najtraženije u vašem salonu?

Kako smo u salonu podijeljeni u stiliste i koloriste, svaki od frizera ima veliku popunjenost termina tako da ne bi izdvojio niti jednu uslugu kao najtraženiju.

Koje usluge u salonu su vam poslovno najisplativije?

Kroz pomno planiranje cjenika nema razlike u isplativosti usluga. Zbrojem cijene jednog radnog sata frizera s utrošenim materijalom i ostalim troškovima dobijemo cijenu usluge. Na taj način sve usluge su nam isplative.

Kako rješavate problem neotkazivanja termina u vašem salonu?

Nama se otkazivanje svelo na svega 2 do 3 posto godišnje. Svakodnevno provjeravamo stranke telefonski i čim netko odjavi s liste čekanja popunjavamo te termine.

Recite nam nešto o vašoj suradnji s brendom Keune Haircosmetics.

Naša suradnja s tvrtkom Keune Adriatic ulazi u 5. godinu i poslovni odnos koji ostvarujemo je odličan i jako smo zadovoljni. Za rast našeg poslovanja i ostvarivanje ciljeva stabilan poslovni partner nam je izuzetno važan.

I za kraj, podijelite s nama koji je vaš najdraži proizvod?

Moram reći da je Keune Style linija od kada je lansirana na tržište ponudila sve što je nama kao salonu potrebno. Lagani proizvodi ugodnog mirisa te odličan završni rezultat.

Cut&Style - Kanso Academia - Keune

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK