The Barbers, Hairstyle News festival 2016Fotografije: Hairstyle News


Izniman uspjeh ovogodišnjeg Hairstyle News festivala dokazuje kako su entuzijazam, strast, talent, ljubav prema kosi i frizerstvu, „glad“ za znanjem, odgovornost te odvažnost glavni pokretači razvoja frizerske struke i Hairstyle News festivala.

Veličanstvenim nastupima u dupkom punom zagrebačkom Hypo Centru frizerski su edukatori iz Hrvatske i svijeta najnovijim kolekcijama na stručnim te look & learn seminarima predstavili svoje umijeće, kreativnost i frizerske trendove. Izreka kaže: „Koliko ljudi, toliko ćudi“, a za ovogodišnje najveće regionalno frizersko događanje, Hairstyle News festival, može se reći: „Koliko frizerskih modela, toliko i različitih nijansi boja, tehnika šišanja i frizura.“ Predstavljene su brojne ženske i muške kolekcije koje su plijenile individualnošću, maštovitim nijansama, ženstvenošću ili muževnošću, retro, modernim ili sportskim stilovima, uličnim trendovima, ali i neizostavnim glamurom. Svatko tko je tražio inspiraciju mogao ju je pronaći u raznovrsnim novim stilovima ovogodišnjih frizerskih kolekcija.

Hairstyle News 2016

Frizerski edukatori i timovi koji su se publici predstavili na četiri festivalske pozornice: Richard Ashforth / Saco Academy, Schwarzkopf Professional, RUSK, Indola Professional, Subrina Professional, The Barbers, Stevo Hair Academy, ZGAT Academy, Idea Academy, Montibello, Alfaparf Milano, Mič Styling Academy, Max Lamparter / label.m te Lakmé. Frizerske kolekcije koje su predstavljene na stručnim i look & learn seminarima odisale su kreativnošću, dinamikom i životnošću, a pripremane su mjesecima unaprijed. Bogat program poslovnih seminara ponudio je vlasnicima i voditeljima frizerskih salona niz mogućnosti unaprjeđenja poslovanja u njima. Naravno, rasprodan je i hrvatski prijevod svjetske uspješnice najpoznatijeg frizerskog poslovnog savjetnika Alana Austina-Smitha Fantastični frizer. Festival su, uz brojnu stručnu i širu javnost, posjetili i podržali utjecajni domaći gosti: zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić te predsjednik Ceha frizera i kozmetičara Ivica Zanetti. Oni su istaknuli kako su ovakva događanja nužna za cjeloživotno obrazovanje kojim se razvijaju frizerska struka i poslovanje te se unaprjeđuje frizerske industrija. U sajamskom dijelu festivala predstavilo se 36 izlagača s ponudom profesionalnih frizerskih proizvoda i usluga koje se mogu naći na hrvatskom tržištu. Frizeri su mogli usporediti cijene i kvalitetu proizvoda te po sajamskim cijenama nabaviti odabrane proizvode.

Iskreno sam dirnut srdačnošću kojom nas je ugostio grad Zagreb. To je dokaz uvažavanja frizerske struke i siguran sam da imamo kvalitetnu platformu za budući razvoj Hairstyle News festivala, ali i hrvatske te regionalne frizerske struke, kako bismo ubrzo mogli stati uz bok svjetski poznatim frizerskim događanjima.“ izjavio je Denis Vidović, organizator Hairstyle News festivala.

Tijekom narednih mjeseci informacije o održavanju 14. izdanja festivala Hairstyle News možete pratiti na našoj Facebook stranici te na internetskom portalu hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na idućem festivalu, a krajem 2. mjeseca 2017. godine na vaše adrese poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!


Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb

Hairstyle News 2017 logo

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK