Hairstyle News festival

Fotografije: Hairstyle News


Sa ponosom najavljujemo već 14. izdanje Međunarodnog frizerskog festivala Hairstyle News! Zahvaljujući iznimnom uspjehu prošlogodišnjeg festivala i sljedeće godine domaćin Hairstyle Newsa bit će grad Zagreb. Festival će se održavati u zagrebačkom Hypo centru tijekom prvog proljetnog vikenda, 25. i 26. 3. 2017. godine. Iznimnu vrijednost i značaj festivala i sljedeće godine već sada prepoznaju brojne frizerske tvrtke i brendove koji su nositelji razvoja frizerske struke u regiji. U ulozi generalnog pokrovitelja se i ovaj put potpisuje naš dugogodišnji partner i uvijek inovativan brend Schwarzkopf Professional. A Hairstyle News festival s ponosom predstavlja i naše pokrovitelje festivala, svima poznate brendove: Subrinu Professional, Hairground, TopStil Lms i Kemon.

Sljedeće izdanje Hairstyle News festivala nastavlja graditi iznimno bogatu tradiciju, koju je festival u svojem 14-godišnjem postojanju ostvario. Nastavljajući odlične temelje, organizacijski tim obećava da će sljedeće izdanje ostati dugo u pamćenju svih posjetitelja, kako frizera tako i izlagača te edukacijskih timova. I u 2017. godini će u fokusu biti promocija vrijednosti frizera kao i šire frizerske struke te isticanje poslovnih i edukacijskih mogućnosti za najširu publiku frizera.

“Dragi frizeri, budite dio kreativnosti koju predstavljaju naši edukatori i njihovi timovi te zajedno održimo visoki profesionalni nivo naše frizerske zajednice. Edukacija u frizerstvu od iznimnog je značaja za sve one koji žele uspješno poslovati – od frizerskih naučnika do iskusnih frizerskih majstora i edukatora. Neka vas naša edukacija dovede do novih uspjeha, uživajte u ugodnom društvu svojih kolega, a proljetni vikend u Zagrebu neka bude vikend za pamćenje. Dobro došli na Hairstyle News,” kazao je Denis Vidović, organizator festivala.

Tijekom narednih mjeseci informacije o održavanju festivala možete pratiti na našoj Facebook stranici te na internetskom portalu hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na idućem festivalu, a krajem 2. mjeseca 2017. godine na vaše adrese poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb

Hairstyle News 2017 logo

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK