Fotografije: MI HAIR Academy 


Suvremena žena vrlo dobro poznaje vlastiti identitet. No ona nikada nije potpuno ista. Bez obzira na to prati li trendove, izgrađena, samosvjesna žena uvijek ostavlja za sobom trag tajanstvenosti. Što je to što je čini posebnom i poput naslova popularnoga holivudskog filma postavlja pitanje Kako joj to polazi za rukom?

Događanje na velikoj pozornici Hairstyle News Festivala subotnje popodne začinit će upravo njezina pojava. Skup vrhunskih frizera, koji se konstantno međusobno motiviraju vlastitim radom, okupljenih pod imenom MI Hair Academy, ipak je razotkrio nešto o ženi koju predstavlja. „Ona je moderna. Izdvaja se iz mase. Zrači i privlači poglede. Ona ima zdravu, sjajnu i dojmljivo obojenu kosu čiji je oblik prilagođen isključivo njoj. Ne robuje trendovima niti se priklanja utjecaju okoline, no s lakoćom osvaja svaku osobu koju upozna.“

Lucy R. otkrit će se publici predstavljajući novi stil, koji preuzima diktat nad trendovima. Kako bi potvrdila svoju moć njihova uspostavljanja, na pozornici neće biti sama. Njezini prijatelji na prvoj su liniji slijeđenja toga jedinstvenog stila u izvedbi edukatora MI Hair Academy.

Pridružite nam se u subotu 7. travnja od 20:10 sati. Prvi upoznajte revolucionarnu Lucy R. i saznajte – kako joj to polazi za rukom?


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 1. dan

Subota, 7. 4. 2018. 20:10 – 20:30  

Ulaznice


MI HAIR Academy tim:

Iva Vrdoljak, Maja Sokolić Katić, Martina i Igor ČerkezDobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK