Antony WhitakerFotografije: Schwarzkopf Professional


U subotu 19. studenog 2016. godine u ASK Akademiji Schwarzkopf Professionala održan je seminar pod nazivom Super Stylist, kojeg je vodio svjetski poznati edukator i motivator Antony Whitaker. Na tom interaktivnom seminaru frizeri su imali priliku čuti jednostavne i lako primjenjive savjete kojima mogu unaprijediti poslovanje svog salona.


Antony Whitaker je iznimno darovit, internacionalno priznat i višestruko nagrađivan edukator, motivator, poslovni trener te best-selling autor. Iza njega je 30-godišnje frizersko iskustvo; od rada u londonskim salonima Vidal Sassoona, do vlastitih salona u Australiji. Dva puta je proglašen najboljim australskim frizerom, a njegova GROW serija knjiga nezaobilazna je stručna literatura za sve vlasnike i menadžere frizerskih salona.

Antony Whitaker

Na svojim seminarima Antony Whitaker želi motivirati vlasnike frizerskih salona i članove timova na usavršavanje poslovnih vještina i povećanje broja klijenata u salonu kako bi imali i veće prihode. 

„Ključ razumijevanja Schwarzkopf Professional 4L pristupa nije tek prodavanje usluga šišanja ili bojenja kose; svojim frizerima uvijek kažem da oni prodaju i svoje iskustvo. Klijenti mogu dobiti šišanje ili bojenje kose na mnogim mjestima, ali vi morate učiniti svaki posjet vaših klijenata posebnim te uspostaviti posebnu vezu između klijenata i vas,“ kazao je Antony Whitaker.

Antony Whitaker je naglasio i važnost ponovnog naručivanja klijenata. Polaznicima je savjetovao da klijente ne gledaju tek kao stranke u nizu, već kao prijatelje salona koji će se vraćati svakih 6 tjedana tijekom idućih 10, 20 ili 30 godina. Dakako, klijenti će se vraćati samo ukoliko imaju povjerenja u vašu stručnost i ukoliko uvijek za njih pronađete najbolje rješenje.

Antony Whitaker

U Schwarzkopf Professionalu smatraju da je posjet Antonya Whitakera veliki događaj za frizere te se nadaju novim seminarima GROW akademije, kako bi do što više salona doprle nove ideje kojima će unaprijediti poslovanje. 

Polaznici seminara su se u svoje salone vratili puni elana, novih ideja i sa željom za uspjehom, što će sve prenijeti svojim zaposlenicima te poboljšati poslovanje.


Pročitajte i:

Schwarzkopf Professional – [VIDEO] Hairstyle News 2016


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL HRVATSKA

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK