PROMO


Neuro™ Liquid je kompletna linija proizvoda za njegu i oblikovanje dizajnirana za vrhunske rezultate i zaštitu kose od topline uređaja svaki put kada oblikujete svoju kosu. Ekskluzivna HeatCTRL® tehnologija omogućava bezbrižno oblikovanje i sušenje kose te se tako stavlja u rang s Neuro® profesionalnim proizvodima. 

MOĆ HeatCTRL® TEHNOLOGIJE:

  • Do 86% manje oštećene kose zbog toplinske obrade
  • Pruža 4.5 x više njege
  • Štiti od vlage do 8 sati

LATHER / HEATCTRL® SHAMPOO
ŠAMPON ZA TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Lagani šampon za njegu kose oštećene toplinskom obradom znanstveno dokazano povećava njegu kose i olakšava oblikovanje. Pomoću ekskluzivne HeatCTRL® tehnologije stvara idealnu podlogu za uporabu toplinskog pribora za oblikovanje, a formulacija je sigurna i za obojenu kosu.

RINSE / HEATCTRL® CONDITIONER
REGENERATOR ZA TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Bogati regenerator s HeatCTRL® tehnologijom osigurava dodatnu njegu kose oštećene prilikom toplinske obrade. Ekskluzivna HeatCTRL® tehnologija štiti kosu od daljnjeg oštećenja. Idealan za profesionalnu njegu i odlične rezultate te kosu meku i laku za oblikovanje.

REPAIR / HEATCTRL® TREATMENT
MASKA ZA OBNOVU I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Zaštitite kosu pri toplinskoj obradi i pružite joj intenzivnu obnovu i sjaj maskom Neuro™ Repair HeatCTRL® Treatment. Profesionalna maska koja vraća vlagu te tako dehidriranu kosu pretvara u glatku i njegovanu. Njegujte svoju kosu profesionalnim Neuro™ proizvodima.

PRIME / HEATCTRL® BLOWOUT PRIMER
OSNOVA ZA OBLIKOVANJE FRIZURE I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Neuro™ Prime HeatCTRL® Blowout Primer priprema kosu za sušenje sušilom te joj pruža visoku zaštitu od oštećenja toplinskom obradom. Neka vaša kosa bude glatka i moderno oblikovana ekskluzivnom HeatCTRL® tehnologijom koja pri uporabi toplinskog pribora za oblikovanje smanjuje količinu prijenosa topline na kosu.

LIFT / HEATCTRL® VOLUME FOAM
PJENA ZA VOLUMEN I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Dodajte kosi nevjerojatan volumen pomoću Neuro™ Lift HeatCTRL® pjene za oblikovanje. Formula kosi daje volumen, njeguje ju i daje srednje jaku postojanost koja traje. Osim toga, ova pjena za volumen također štiti kosu od toplinske obrade, definira kovrče i valove te je odličan dodatak proizvodima za oblikovanje kose.

PROTECT / HEATCTRL® IRON HAIRSPRAY
SPREJ ZA TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Za zaštitu od topline pegle za kosu i figara. Posebni sastojci za sjaj i postojanost daju kosi sjajan izgled. Smanjuje beživotan izgled kose i štiti od vlage pomoću HeatCTRL® tehnologije koja smanjuje količinu prijenosa topline pri oblikovanju toplinskim priborom, od korijena do vrhova kose.

FINISH / HEATCTRL® STYLE SPRAY
LAK ZA POSTOJANOST I TOPLINSKU ZAŠTITU KOSE

Za savršene i moderne frizure koristite Neuro™ Finish HeatCTRL® Style Spray. Formula će kosi dati volumen i visoku toplinsku zaštitu tijekom oblikovanja te dugotrajnu postojanost. Također je odličan za zaštitu od vlage, a uklanja i beživotan izgled kose.


Paul Mitchell – ponosni pokrovitelj Hairstyle Newsa 2019

Na ovogodišnjem Hairstyle Newsu upoznajte široku paletu njihovih proizvoda koji su doista “must have“ svakog stilista te tako iz prve ruke doživite njihove mogućnosti za stvaranje raznovrsnih trendi lookova. MIČ Styling Academy na Velikoj pozornici Festivala predstavit će svoju najnoviju kolekciju Flavour’s, s Paul Mitchell potpisom.

»Atraktivnost, zavodljivost i senzualnost vrijednosti su kojima možemo opisati Flavour’s kolekciju, koja spaja različite stilove. Susrećući sve ono što život frizera čini dobrim i lijepim, njihove će frizerske kreacije u vama pobuditi uzbuđenje za svakodnevni rad u salonima,« poručuju iz Mič Stylinga. Stoga se u nedjelju, 7.4.2019. upoznajte s Flavour’s, kolekcijom koja dokazuje kako se različiti ukusi mogu izvrsno nadopunjavati.

Za detaljni pregled Stručnih seminara i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK