Hairstyle News s ponosom predstavlja look&learn seminar Stevo Hair Academy! Influence[r] je najnovija kolekcija Stevo Hair akademije, inspirirana 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća i oblikovana u duhu suvremenih modernih trendova. Očekujte detaljna objašnjenja tehnika šišanja i bojenja kose i vratite se u salon inspirirani najnovijim trendi frizurama koje će ovo proljeće biti hit u svim frizerskim salonima.

Povodom nastupa Stevo Hair Academy na Hairstyle Newsu predstavljamo kratki intervju s frizerskim majstorom Stevom Pavlovićem. Oduševite se i vi ovim jedinstvenim pogledom na frizerstvo, a u nedjelju, 7.4.2019. izbliza uživajte u savršenstvu njegovih frizerskih kreacija.


Kada biste dobili priliku proživjeti dan s bilo kojim frizerom, koga bi izabrali i što bi radili?

Cijeli dan, a još radije cijeli mjesec najradije bi proveo s Edwardom Darleyem ili nekim od vodećih svjetskih kolorista jer smatram da se na području bojenja svakom novom sezonom pojavljuju nove inovacije kojima možemo unaprijediti naše usluge. Za vrhunsko bojenje kose potrebno je veliko znanje koje se uči cijeli radni vijek, a za mene čak i nakon toliko godina u frizerstvu boje uvijek pružaju nove izazove i bude moje stvaralačke snage.

Kada ste bili najponosniji na to da ste frizer?

Najponosniji na moj frizerski rad bio sam na svom prvom nastupu u Londonu kada sam bio pozvan da u okviru Alternative Hair Showa pozornicu dijelim s elitom svjetskog frizerstva. Toliko sam želio nastupiti u Londonu, svjetskom centru frizerske struke, među vodećim svjetskim imenima, da jednostavno nisam mogao sakriti emocije i oduševljenje kada sam to konačno postigao. Jednostavno nisam mogao vjerovati da nastupam uz Sassoon team, Sanrizz, Saco, TiGi pod vodstvom Anthonia Mascola i druge renomirane frizere.

Frizerstvo je moj život, moj hobi, moja strast i moj posao. Baveći se frizerskim poslom mnogo sam proputovao, upoznao mnoge ljude, gradove, modnu industriju te razvio osobine i znanja koja inače sigurno ne bih. Sve što sam uložio, a uložio sam mnogo, mnogostruko mi se vratilo i zato sam sretan i ponosan što radim ovaj posao i što sam uzor mnogim frizerima. Biti frizer je za mene velika čast i privilegij.

Kako bi opisali savršeni odnos oblika, boje i stiliziranja frizure?

Estetika i skladnost šišanja, bojenja i stiliziranja za mene su neophodni za savršenu frizuru. Estetika mi je na prvom mjestu.

Za koju frizuru mislite će biti hit ovog proljeća među klijenticama?

Glavni proljetni trend po mom mišljenju jest srednja dužina kose, s razdjeljkom na sredini glave, te ‘Living coral’ boja koju je za 2019. godinu najavila agencija Pantone koja na osnovi globalnog istraživanja i najava stručnjaka iz različitih područja svake godine određuje najaktualniju boju.

Koje će 3 usluge prema vašem mišljenju obilježiti 2019. godinu u salonima?

Žensko šišanje koje se sve više iznova temelji na geometriji, zatim bojenje kose folijama koje nakon dominacije ‘free style’ bojenja ponovno izbijaju u prvi plan, te svakako muško šišanje koje je posljednjih godina podignuto na visok nivo.

Na Hairstyle Newsu predstavljate se s kolekcijom Influencer. Koje su glavne okosnice najnovije kolekcije i što je ono što želite prenijeti posjetiteljima Hairstyle Newsa?

Stevo Hair Academy team ove godine nastupa 16-i put, dakle svake godine od samog početka Hairstyle Newsa. Na to smo jako ponosni i zahvalni organizatoru na povjerenju. Ovaj put našu najnoviju kolekciju pod imenom Influencer predstavit ćemo na potpuno drugačiji, ekstremno stručan način. Sa mnom će raditi moj mladi ali iskusan team kojeg čine Helena Pintarić, iznimno nadarena stilistica i koloristica, rođena Zagrepčanka, te Žan Belovič, tehničar posvećen bojama i kreativnim kombinacijama nijansi. Posvetit ćemo se struci, šišanju i bojenju kose, detaljno prezentirati svaku tehniku rada, svaki model. Želimo svakom posjetitelju našeg Look & learn seminara dati detaljne informacije o tehnikama šišanja i bojenja kose, o nijansama boja koje smo upotrijebili i stvorili. Želimo krajnje stručno i profesionalno, na najvišem svjetskom nivou, predstaviti naš rad i vjerujemo da će prisutna publika u tome pronaći bogatstvo inspiracije.  

Za detaljni pregled Stručnih i Look&Learn seminara i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK