Stevo Hair Academy

Fotografije: Stevo Hair Academy; Hairstyle News


Stevo Pavlović će sa svojim timom, a po uzoru na vodeće britanske frizerske kuće, predstaviti najnovije tehnike šišanja i bojenja kose. Ove se godine moda šišanja kose promijenila i u trendu je sasvim nov način šišanja kose, a oblikovanje konačnog izgleda je dramatičnije nego posljednjih godina. Kosa različitih dužina se šiša stepenasto, kraća kosa ima mekane forme, a kovrčava kosa je ponovo veliki hit (kod kraće i srednje duge kose oblikujemo kovrče različitih oblika). Sve frizure i tehnike inspirirane su 80-im godinama prošlog stoljeća, razdobljem kada je šišanje i oblikovanje kose doživjelo svoj vrhunac.

Stevo Hair Academy

Tehnike bojenja kose su neobične, komplementarni tonovi se isprepliću s pastelnim nijansama, a bakreni tonovi su veliki hit. Stevo Pavlović će vam predstaviti i svoje neponovljive Hair Couture frizure oblikovanja duge kose.

Prošle smo godine, zbog velikog interesa i rasprodanog seminara Stevo Hair akademije, u prodaju pustili dodatnih 20 ulaznica te je dvorana bila prepuna frizera iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja željnih novih znanja, zato požurite s prijavama!


Look & Learn seminar | 2. dan

Nedjelja, 26. 3. 2017. 14:00 – 15:15

Ulaznice


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar),  Zagreb

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK