Indola Professional

Fotografije: Indola Professional; Hairstyle News


Indola Professional u novoj Street Style kolekciji predstavlja pet najnovijih trendova inspiriranih uličnom modom najvećih svjetskih metropola. Na ovom look&learn seminaru Indolini edukatori: Gašper Karničar, Danijela Slunjski i Matea Bilić pokazat će vam kako korak po korak oživjeti svaki trend i kako sve trendove pretvoriti u stilove primjenjive i na vašim klijentima. Vratite se inspirirani u svoje salone s novim znanjima o tehnikama šišanja i bojanja koje će vam na ovom seminaru biti prikazane u cijelosti za svaki pojedini izgled. Pridružite nam se i uvjerite se da je Indola vaš najbolji „SMART“ partner.

Indola Professional


Look & Learn seminar | 2. dan

Nedjelja, 26. 3. 2017. 16:00 – 17:15

Ulaznice


INDOLA PROFESSIONAL tim:
Gašper Karničar, Danijela Slunjski i Matea Bilić


O edukatorima

GAŠPER KARNIČAR

Gašper Karničar edukator je iz Slovenije, INDOLA timu pridružuje se 2009, a članom @workteama CEE postaje 2014. Kao ambasador i edukator tima INDOLA Gašper je održao brojne seminare i javne nastupe diljem svijeta, od Kanade, Abu Dhabia, Dubaia, Egipta i Latvije. Zahvaljujući svome poslu, ali i duhu, ovaj zaljubljenik u svoju struku proputovao je pola zemaljske kugle. Vlasnik je frizerskog salona u Sloveniji.

DANIJELA SLUNJSKI

Indola timu pridružuje se 2015. godine. Od početaka karijere sanjala je o svom salonu, a to je i ostvarila 1999. godine, kada otvara svoj prvi salon. 2016. sudjelovala je na humanitarnom projektu Shaping futures za mlade frizere i na humanitarnom projektu Million Chances za žene u suradnji s portalom Moj Posao. Vjeruje da joj je edukacija puno toga donijela, kako u poslovnom tako i u privatnom smislu, a dokaz za to predstavljaju otvaranje velikog salona na novoj lokaciji i njezin tim.

MATEA BILIĆ

Indola timu pridružuje se 2010. godine, kada je i sudjelovala na Train the Trainer edukacijama u Pragu. Maturirala je 2003. i od tada stječe iskustvo na brojnim edukacijama i u nekim od najpopularnijih zagrebačkih salona. Nakon stečenog iskustva Matea 2010. godine otvara svoj salon u Samoboru. U 2016. održava samostalne seminare u ASK Akademiji te sudjeluje i na poslovnim seminarima zahvaljujući svojim odličnim vještinama vođenja salona i upravljanja poslovanjem.


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar),  Zagreb

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK