Fotografije: Kevin.Murphy; Hairstyle News
Promo


Više od 1700 frizera iz cijele Europe posjetilo je ovogodišnje uzbudljivo događanje brenda Kevin.Murphy pod nazivom Future.Love, održano u Pragu 3. i 4. 6. Onamo je otputovao i velik broj hrvatskih frizera, a svojom energijom podržali su nastupe nekih od najvećih frizerskih imena iz modnog svijeta.


Kevin Murphy zajedno je sa svojim timom pripremio brojne prezentacije na velikoj pozornici. U njima su renomirani edukatori predstavili svoje bogato znanje, a posjetitelji su posebno radoznalo popratili prezentacije najnovijih trendova. Kako je kazao Kevin Murphy, događanje Future.Love bilo je posvećeno „istraživanju načina unapređivanja frizerstva i osiguranju snage industrije za buduće generacije klijenata. Mislim da ćemo u frizerskim salonima viđati sve više klijenata s različitim osobnostima, a oni će zahtijevati od nas da znamo kako prilagoditi pojedinačni trend isključivo njima. Zajedno sa svojim timom htio sam s posjetiteljima podijeliti svoja iskustva i znanje te osigurati da budu spremni na klijente koji sate i sate provede online, istražujući o najnovijim trendovima koji se stvaraju diljem svijeta.” 

Na ogromnoj se modnoj pisti pod svjetlima odvažnih digitalnih efekata predstavilo više od 30 modela, a više od 15 talentiranih frizera zadivilo je publiku najnovijima tajnama iz svijeta stiliziranja, šišanja i bojenja kose. Osim glavnog showa posjetitelji su imali i priliku prisustvovati ekskluzivnom seminaru Shoot.Me s frizerskim majstorom Kevinom Murphyem. U oba dana održao je više radionica, na kojima je nesebično dijelio svoje savjete za uspjeh u svijetu editorijala i modnih revija.

Prag je posjetio i velik broj hrvatskih frizera, koji su oduševljeni popratili vrhunske nastupe nekih od najvećih frizerskih imena u svijetu frizerstva. Kako kaže Katica Topčić, kreativna direktorica tvrtke Fabula de Forma, hrvatskog distributera brenda Kevin.Murphy: „Zahvaljujemo svim Kevin.Murphy salonima iz Hrvatske koji su s nama sudjelovali u frizerskom spektaklu Future.Love, koji je organizirao Kevin.Murphy u Pragu, te uživali u nesvakidašnjem showu i različitim inspiracijskim edukacijama. Zadovoljstvo nam je vidjeti kako frizeri uživaju u edukacijama, showu te u druženju – dobra energija, odličan provod i osmijeh na licima svih sudionika najbolje su reference za brend Kevin.Murphy. Hvala na podršci!“

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK