Keune noviteti u 2023. - novi profesionalni proizvodi za bojanje i njegu kose
Fotografije | Keune Promo

Sa strašću prema kosi, luksuzu te visokokvalitetnim sastojcima, novi Keune asortiman proizvoda za bojanje, njegu i stiliziranje dizajniran je za sve tipove kose, omogućujući vam kreiranje stilova koje će vaši klijenti voljeti.

S dobrodošlicom u svijet Keune inovacija u 2023. godini, predstavljamo vam ekskluzivni pregled njihova 4 vrhunska proizvoda koji će transformirati vašu kosu. Od revolucionarne Tinta Color boje, koja ne samo da oduzima dah novim nijansama već i naglašava održivost, do linije Confident Curl koja donosi sjaj i postojane kovrče, Keune je postavio nove standarde u njezi kose. Zatim, istražite revolucionarni Liquid Activator, proizvod koji čini bojanje kose bržim i preciznijim, štedeći dragocjeno vrijeme kako frizerima, tako i klijentima. Na kraju, upoznajte se sa So Pure asortimanom, koji ne samo da pruža rješenja za različite potrebe kose, već i naglašava Keuneovu predanost održivosti i prirodnim sastojcima.

Slijedite nas na putovanju kroz inovacije, stručnost i ljepotu, dok razotkrivamo tajne Keune proizvoda za savršenu kosu u godini koja dolazi. Ove proizvode možete isprobati u svim Keune frizerskim salonima.

Nova Tinta Color: Boja kao nijedna do sada

Keune diže standarde bojanja kose s novim Tinta Color bojama. Asortiman sada uključuje 10 novih nijansi, uključujući 3 Shiftera koji vam omogućuju stvaranje do 650 prilagođenih nijansi. Osim toga, poboljšano pakiranje usmjerava se prema održivosti, s ciljem postizanja 100% reciklirajuće ambalaže do 2028. godine. Ova visokokvalitetna formula znanstveno je dokazala pružanje do 75% više njege za kosu1, s poboljšanim učinkom regeneriranja do 20% nakon bojanja2. Tinta Color također smanjuje štetu od UV zraka za 59%3, štiteći i čuvajući boju.

Keune noviteti u 2023. - Nova Tinta Color profesionalna boja za kosu (3)

Confident Curl: Raskošne i postojane kovrče

Confident Curl donosi revoluciju u njezi valovite, kovrčave i spiralne kose. Smanjujući lomljenje kose do 90%4, ovi proizvodi pružaju trenutnu zaštitu od nepoželjnog naelektriziranja tijekom 24 sata, čak i do 90% od vlažnosti zraka5. Linija Confident Curl obogaćena je najboljim prirodnim sastojcima, prateći pravila Curly Girl Method. Od šampona i regeneratora do leave-in tretmana, ova linija pruža rješenja za različite tipove kovrčave kose, dajući joj definiciju, sjaj i mekoću.

Keune noviteti u 2023. - Confident Curl

Liquid Activator: Revolucija u bojanju kose koja štedi vrijeme!

Semi Color Liquid Activator donosi revoluciju u svijet frizerstva. Uz visok sjaj, raznolike tonove te nenadmašne rezultate, ovaj proizvod štedi dragocjeno vrijeme frizerima i klijentima. Njegova tekuća formula pojednostavljuje proces nanošenja, zamjenjujući tradicionalnu zdjelu i četkicu za bojanje. Pruža bržu i učinkovitiju uslugu, čineći bojanje kose još jednostavnijim i preciznijim.

Keune noviteti u 2023. - Liquid Activator

So Pure: Prirodna njega za vašu kosu

So Pure asortiman nudi rješenja za različite potrebe kose. Cool osvježava srebrne tonove plave ili sijede kose, Restore hidratizira kosu, Polish ju zaglađuje, a Clarify štiti od onečišćenja. Svi proizvodi su veganski, izrađeni od certificiranih prirodnih sastojaka i bez okrutnosti prema životinjama. Osim toga, So Pure se ističe po održivom pristupu, s naglaskom na prenamjeni i smanjenju ugljičnog otiska.

Keune noviteti u 2023. - So Pure

Transformirajte svoju kosu s Keune proizvodima koje odlikuje spoj inovacija, održivosti i stručnosti za savršen izgled! Proizvode možete isprobati u svim Keune frizerskim salonima.


1 Instrumentalni test kada se koristi s novim ACP šamponom u odnosu na šampon koji nema mogućnost regeneracije.
2 Instrumentalni test sa šamponom + regeneratorom. Nova formulacija u odnosu na prethodnu formulaciju.
3 Instrumentalni test Tinta Color s kompleksom za zaštitu boje (Solamer i LP300) u odnosu na Tinta Color bez kompleksa za zaštitu boje.
4 Instrumentalni test nakon primjene Confident Curl šampona + regeneratora + Leave-in tretmana.
5 Instrumentalni test nakon primjene Confident Curl šampona + maske + Leave-in Wavy tretmana.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK