Fotografije: Polyboy Barbershop


Posljednjih godina postaje zamjetan nestanak autentičnosti. Užurbani ritam svakodnevice i tehnološkog napretka ne dopušta nam da se zaustavimo i promotrimo svijet oko sebe. Mali, ulični prostori prestali su biti mjestom okupljanja, a zanatske radnje postepeno su se gasile. Ipak, ponekad počinjemo primjećivati njihovo nestajanje i u trenutku koji čuvamo samo za sebe želimo se prepustiti iskustvu boravka na mjestima koji odišu nostalgijom. Upravo tu atmosferu starog zanata, gotovo zaboravljenog u svijetu, vraća Marko Šimunović, vlasnik brijačnice Polyboy Barbershop.

Kao predstavnik suvremene generacije barbera, starim brijačnicama vraća staru slavu. „Svoju sam brijačnicu otvorio kako bih klijentima omogućio da osjete nešto novo za sebe s dozom tradicije i približio im svijet mode“, navodi Šimunović ističući kako ga i dalje ugodno iznenađuje činjenica da muškarci uistinu vole voditi brigu o sebi i svom izgledu. 

Dosljedan svojoj misiji da održi osjećaj tradicionalnog šarma u svijetu modernog muškarca, subotnjim će nastupom edukativnog karaktera posjetiteljima pokušati proširiti okvire klasičnog barberinga i približiti im njegove prednosti i vrijednosti. „Kolekcija naziva Future men naglašava individualan stil i raznolikost koju sami potičemo te nastojimo omogućiti klijentima da izađu iz svoje zone komfora i prošire svoje horizonte”, naglašava Marko Šimunović.


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 1. dan

Subota, 7. 4. 2018. 20:30 – 20:50  

Ulaznice


Polyboy Barbershop:
Marko ŠimunovićDobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK