Fotografije | Studio Željko arhiva

Uzbudljivo najavljujemo jedinstvenu priliku za sve frizere koji žele podići svoje vještine na višu razinu – Color Master Class s poznatim kolorističkim stručnjacima Željkom Samardžijom i Sonjom Radoja. Ova ekskluzivna edukacija pod pokroviteljstvom brenda Davines održat će se u nedjelju, 21. siječnja 2024. godine u hotelu Radisson Blu u Splitu.

Upoznajte Željka Samardžiju i Sonju Radoja

Željko Samardžija, osnivač i vlasnik frizerskog salona Studio Željko i akademije, nije samo frizerski stručnjak, već i veliki zaljubljenik u svoj posao. S bogatim iskustvom koje seže od rada u prestižnom salonu Klaus Peter u Frankfurtu pa do vlastitog salona i akademije, Željko je postao prepoznatljiv brend u regionalnom frizerstvu. Svojim predanim radom i strašću prema frizerstvu, on je osnovao Studio Željko kao mjesto gdje se susreću profesionalizam, kreativnost, tradicija i kvaliteta. Njegova Akademija Željko već više od desetljeća uspješno oblikuje nove generacije frizera.

Sonja Radoja, stručnjakinja za najzahtjevnije tehnike bojanja kose, pridružuje se Željku u vođenju Color Master Classa. Njezino stručno znanje o njezi kose te velika predanost bojanju kose čine je izuzetnom kolorističkom edukatoricom koja može prenijeti svoje znanje na praktičan i razumljiv način.

Edukacija Brazilskih tehnika bojenja kose

Ova edukacija fokusirat će se na brazilske tehnike bojenja kose, koje se smatraju jednim od najdetaljnijih balayage tehnika na svijetu. Željko i Sonja donose ovo izuzetno iskustvo u Split kako bi podijelili svoje znanje o brazilskim inovativnim tehnikama. Njihov pristup bojanju kose, osim što donosi prekrasne rezultate, minimizira štetu koju kosa može pretrpjeti tijekom procesa bojanja. Uz predstavljanje i neizostavne njege kose kao važnog dijela svakog uspješnog bojanja kose, polaznici će dobiti potpuni uvid u ove revolucionarne tehnike.

O Color Master Classu

Na Color Master Classu će se predstaviti šest modela. Na četiri modela će se raditi kompletan proces koloracije od početka do kraja, prikazujući korak po korak uz detaljan opis svih brazilskih tehnika koje su primijenili za postizanje impresivnih rezultata. A dva modela će biti pažljivo pripremljena dan unaprijed. Na edukaciji će biti predstavljene tri osnovne tehnike: brazilski Balayage, brza tehnika za izniman dojam i popularna Skandin tehnika za suptilno posvjetljivanje ruba oko lica.

Osim edukacije o bojanju i njezi kose, Željko i Sonja će s polaznicima podijeliti i primjere izvrsne komunikacije između klijenta i frizera, ističući važnost razumijevanja njihovih želja i potreba. Pripremite pitanja i teme koje vas zanimaju, čak i ako nisu izravno vezana uz temu ove edukacije. Edukatori će biti spremni za raspravu o bojama, tehnikama ili bilo kojim pitanjima koja imate o promjeni boje kose i općenito salonskom poslovanju.

Program Color Master Classa

10:00 – 11:00 Okupljanje i registracija sudionika
11:00 – 14:00 Color Master Class – koloristički rad na 4 modela od početka do kraja
14:00 – 15:00 Pauza (uključuje: kavu, vodu, sokove i slatke zalogaje)
15:00 – 17:00 Završno predstavljanje modela i poslovna edukacija
17:00 – 17:15 Dodjela diploma o sudjelovanju

Cijena kotizacije za prisustvovanje Color Master Classu

Rezervirajte svoje mjesto po cijeni 125 €.
Cijena ulaznice uključuje: sudjelovanje na Color Master Classu, diplomu o sudjelovanju, Goodie Bag by Davines

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog iskustva koje će unaprijediti vaše vještine i osvježiti vaše znanje o najnovijim trendovima u bojanju kose. Broj mjesta je ograničen. Prijavite se odmah i rezervirajte svoje mjesto na Color Master Class edukaciji – put prema uspjehu u svijetu friziranja!

Za prijavu sudjelovanja na Color Master Classu ispunite svoje podatke u ovom obrascu. Po podacima iz prijave početkom 2024. godine poslat ćemo vam račun za sudjelovanje. Za potvrdu sudjelovanja potrebno je platiti račun najkasnije do 15. 1. 2024.

OBAVIJEST: Trenutno su nam sva mjesta na Color Master Classu popunjena. Sve naredne prijave koje napravite idu u rezervacije mjesta ako netko od prijavljenih odustane. O tome ćemo vas obavijestiti 16. 1. 2024. u jutarnjim satima nakon što prođe rok za uplatu svima koji su do sada rezervirali svoja mjesta.

  *Radi tiska diploma upisati točna imena i prezimena sudionika (odvojeno zarezom ili u novi red).


  Podaci za račun:

  Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

  SVIĐA VAM SE ČLANAK?
  PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
  PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

  PREDHODNI ČLANAK
  SLJEDEĆI ČLANAK