Fotografije: Unsplash


Sve veća prisutnost barberinga podiže cijene usluga uređivanja muškaraca, no vlasnici salona moraju i dalje biti sigurni da se izdvajaju iz gomile, a najbolji put do originalnosti svakako je personalizacija usluga. Predstavljamo 5 specijaliziranih usluga kojima u vaše frizerske stolice možete privući nove klijente, ali i ugodno iznenaditi dosadašnje.


SPA-barbering jedinstveno iskustvo za lice i dušu muškarca

Nadogradite vašu barbering ponudu specijaliziranim SPA-uslugama i ponudite klijentima posebne tretmane za njegu lica i vlasišta. Prepoznajte problematiku različitih tipova kože, postupka priprema lica, načine brijanja te tretiranja kože i brade poslije tretmana.

Oblikovanje obrva tehnikom threading

U inozemstvu sve više brijačnica započinje svojim klijentima nuditi uslugu čupanja i oblikovanja obrva tehnikom threading. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile s antibakterijskom filmom, a pogodan je za muškarce koji preferiraju sređeni, no prirodniji izgled svojih obrva. Usluga je to kojom se mogu tretirati dlačice duljine već od 1 milimetara, što pruža bolje i čistije linije.


Balayage za muškarce

Bojenje kose muškaraca neće više biti rezervirano samo za prekrivanje prvih vlasi sijede boje! Iako mnogi misle da su boje za kosu tabu tema među muškim klijentima, u posljednje vrijeme sve češće viđamo muškarce koji po uzoru na trendove devedesetih godina ne zaziru od pramenova prirodnijih nijansi u kosi. Brza balayage tehnika kojom stvarate nježne prijelaze do posvijetljenih vrhova kose, odlično je riješenje za klijente koji prate najnovije modne trendove, no ne vole predugo sjediti u frizerskim stolicama. Ovi će pramenovi oduševiti vaše muške klijente jer ne zahtijevaju puno truda za održavanje, a mogu ih samopouzdano nositi jer elegantno ističu prirodnu boju njihove kose.

Usluge za njegu lica

Lijepa i njegovana koža poželjna je osobina ne samo kod žena, već i muškaraca! Nakon brijanja, vašem klijentu ponudite masku za lice – one muškarcima pomažu smanjiti višak masnoća, zategnuti proširene pore, a poboljšavaju i cirkulaciju krvi te daju osjećaj zdrave kože. Na Instagramu ste vjerojatno već vidjeli kako su one s aktivnim ugljenom najpoželjnije jer pomažu u borbi protiv mitesera, no u razgovoru s klijentom ponudite mu onu koja najbolje odgovara njegovoj koži.

Barbering

Personaliziranjem brada i frizura do većeg samopouzdanja klijenata

Za kultne barbering frizure čini se da su bezvremenske i snažnije od trendova, no često se u njima izgubi individualnost klijenata. Zato je u Velikoj Britaniji sve snažniji trend nuđenja dodatnih usluga kojima barberi detaljno pregledaju crte lica klijenata, a potom izabrani stil frizure i brade u potpunosti prilagođavaju klijentu. Ako je primjerice klijent nesiguran zbog krivog nosa ili ožiljaka na licu ili ima visoko čelo, barber može kroz ovu vrstu konzultacije dodatno prilagoditi oblik brade i frizure te klijentu tako ponuditi iznimno personaliziranu uslugu. Nakon takvog tretmana vaši će klijenti biti još samopouzdaniji, a to će im sigurno biti razlog da se nastave vraćati u vaše stolice.

 • 90
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 90
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK