Ove godine svi zajedno imamo mogućnost družiti se na Alternative Hair Showu! Naime, ovaj se najprestižniji humanitarni frizerski show ove godine održava virtualno, 11.10. s početkom u 17 sati. 

Stavite izazove iz salona na tren sa strane i priuštite sebi i svom timu večer punu frizerske inspiracije, avangardnih kreacija i majstorskih vještina! Ovo vrhunsko frizersko događanje moći ćete pratiti uživo i putem Hairstyle News portala u videu koji ćemo objaviti u ovom članku.

Na ovom će showu već peti put nastupiti i Stevo Pavlović iz Slovenije. Saznajte kako se ovaj vrhunski frizerski majstor pripremao i što očekuje od ovogodišnjeg showa te kako možemo i ove godine gledati ali i podržati humanitarni značaj ove renomirane frizerske manifestacije!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Alternative Hair Virtual Show (@alternativehairshow) on

Ovo će biti vaš peti nastup na prestižnom Alternative Hair Showu. Kako doživljavate ovaj veliki uspjeh?

Kad čitam popis svih frizerskih velikana i timova koji su dio ovogodišnjeg programa i dalje teško vjerujem da sam i ja, frizer iz Slovenije, dio ovog velikog spektakla, i to po već peti put! Ovom prilikom želim se zahvaliti gospodinu Tonyju Rizzu, organizatoru Alternative Hair Showa. Ponosan sam na naš prijateljski odnos koji traje već dugi niz godina!

Što sve je potrebno uložiti za uspješan nastup na ovako renomiranoj frizerskoj pozornici?

Frizerska kreativnost ne poznaje granice, no kad govorimo o ovakvom nastupu, naravno da je i novac potrebno uzeti u obzir! Puno je tu najrazličitijih troškova, od modela, stylinga, make upa, koreografa, prijevoza, hotela, pa i hrane. Ako želiš svoj nastup na ovoj renomiranoj frizerskoj pozornici dodatno iskoristiti za promociju u frizerskom svijetu, onda je naravno potrebno uložiti i dodatne novce u izdavanje PR brošura i fotografija. Na kraju dana pričamo o cjelokupnom trošku koji se broji u više tisuća eura. Netko bi možda kupio auto za taj novac, no ja sam odlučio ostvariti svoj veliki frizerski san!

Svojim frizerskim kreacijama poznati ste diljem regije, a i šire. Gdje ste pronašli inspiraciju za ovogodišnji nastup?

Velika inspiracija ovogodišnjeg nastupa je priroda sama. Naime, ovogodišnji Alternative Hair show se zbog pandemije održava virtualno. Zato smo se moj tim i ja odlučili svoj nastup snimiti vani, u prirodi. Za lokaciju snimanja izabrali smo prekrasno Ljubljansko barje – divlju močvaru u blizini Ljubljane, punu najrazličitijih biljaka, drveća i netaknute prirode.

Ovogodišnji Alternative Hair Show bit će drugačiji, dostupan zaista velikom broju frizera diljem svijeta. Možete li nam ukratko navesti koje su najveće promjene?

Ovaj show svake godine poprati uživo više od 5000 frizera, a ove godine se u publici očekuje i još veći broj gledatelja! Sprema se jedno zaista prekrasno druženje frizera iz cijelog svijeta!

Ovom prilikom htio bih se zahvaliti Keune Adriatic na njihovoj podršci. Ovakvi su nastupi iznimno važni za nas frizere i njegovanje našeg kreativnog i humanitarnog duha, pogotovo u ovim vremenima!

Postoji li način da i gledatelji postanu dio plemenite misije Alternative Hair Showa?

Pandemija je u potpunosti promijenila naše živote. Zbog nje su trenutno zaustavljena ili najblaže rečeno usporena brojna važna istraživanja lijekova koja nemaju veze s virusom Covid 19. Upravo zato važno je podržati Alternative Hair Show kako bi kao zajednica pomogli donirajući novac koji će pomoći organizacijama namijenjenima istraživanju lijeka protiv leukemije, a i djeci koja se bore s tom bolešću. Pozivam kolege frizere da sami odrede svoj iznos donacije te tako pomognu u rješavanju najrazličitijih izazova koje leukemija donosi djeci diljem svijeta. Ne smijemo zaboraviti da iako je pandemija promijenila naše živote, bolesti koje su postojale prije nje i dalje postoje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Alternative Hair Virtual Show (@alternativehairshow) on

KAKO MOŽETE GLEDATI I PODRŽATI OVO HUMANITARNO DOGAĐANJE?

Tony Rizzo, osnivač Alternative Hair Showa, i Anthony Mascolo, predsjednik organizacije Global Hair, pozivaju vas na 38. Alternative Hair Show! Ovaj put ovo globalno najpoznatije frizersko humanitarno događanje se održava virtualno u nedjelju, 11. 10. 2020. u 17 sati.

Ovo vrhunsko frizersko događanje možete pratiti u živo na Hairstyle News portalu!

Podržite humanitarni karakter ovog događanja i pomozite djeci koja boluju od leukemije donacijom u iznosu po vašem izboru. Donacije će biti moguće napraviti prije i za vrijeme showa putem web stranice www.alternativehair.org u vrijednostima 10, 20, 30, 50 ili više funti.

Alternative Hair Show još nikada nije bio ovako dostupan, zato rezervirajte si vrijeme za sebe te zajedno sa svojim kolegama provedite večer uživajući uz ovaj inspirativan frizerski show!

 

TKO ĆE SVE NASTUPITI NA OVOGODIŠNJEM ALTERNATIVE HAIR SHOWU?

Anne Veck, UK / Beauty Underground, SAD / Carlo Bay, ITA / Dmitry Vinokurov, RU / Gogen, ITA / Ken Zhou, CHN / Klaus Peter Ochs, GER / Kohsuke Visual Network, JAP / Mikel Luzea, ŠPA / Robert Cromeans, SAD / Rudy Mostarda, ITA / Saco, UK / Sanrizz, UK / Sassoon, UK / Sebastian Artistic Team, UK / Stevo Pavlović, SLO / TI-GI Creative Team, UK

TKO ĆE BITI OVOGODIŠNJI INTERNATIONAL VISIONARY POBJEDNICI?

I ovogodišnji Alternative Hair Show započeti će natjecanjem novih frizerskih vizionara pod nazivom International Visionary Awards. Među 77 finalista iz cijelog svijeta u 3 kategorije ovog prestižnog natjecanja, ove su godine u kategoriji Avangarde i Petra Blatnik Maček (SLO) i Stipe Filipović (BiH).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Alternative Hair Virtual Show (@alternativehairshow) on

 • 606
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 606
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK