Text: Ana Cvitaš


Vjenčanje je dan tijekom kojeg svaka mladenka teži savršenstvu. Uz pomno planiranje i izbor haljine još je jedan faktor koji uvelike doprinosi postizanju ovog cilja, a to je frizura. Idealan stil ovisi o mnoštvu elemenata, a u konačnici je bitno uzeti u obzir individualni stil klijentice i njezino viđenje toga važnog dana.

Moderna mladenka poželjet će više od „samo“ prekrasne punđe ili visoko podignute svečane frizure, a u vama će tražiti savjetnika i profesionalca spremnog na inovativna rješenja. Nadogradite stoga njezin stil jednostavnim, ali upečatljivim dodatkom ili pak stvorite kontrast spram raskošne haljine neodoljivim zaglađenim repom. Raspuštene, naizgled neukrotive i nonšalantne frizure učinit će svaku mladenku boho-kraljicom, a romantične kovrče s razdjeljkom po sredini holivudskom divom. 

Kako bismo vas dodatno inspirirali za taj važni dan vaših klijentica, donosimo vam nekoliko primjera zbog kojih će zasigurno iz vašeg salona izaći s osmjehom na licu.

GRČKA BOŽICA

Mali komadi nakita nadogradit će svaku frizuru i učiniti je bogatom i elegantnom. Bila riječ o biserima, kopčama, delikatnim finim linijama nakita ili cvijeću, njihov raspored i nizanje podići će minimalističku haljinu i dati joj dodatni svečani šarm. 

OPUŠTENA MLADENKA

Posljednjih godina jedan od najpoželjnijih trendova vjenčanje je na otvorenim, neklasičnim prostorima koji prizivaju ladanjsku atmosferu. Želi li vaša mladenka dojam messy chic izgleda, predložite joj pletenice ili jednostavne, raspuštene kovrče poput onih koje krase šumske vile. Idealan je primjer za to top-model Kate Moss, koja je za svoje vjenčanje izabrala upravo raspuštenu kosu s razdjeljkom. 

SLICK & CHIC

Sjajna, zdrava, duga kosa idealna je za raznovrsne frizure. No želite li svojoj klijentici omogućiti da se osjeća poput zvijezda zlatne filmske ere, pokušajte s visokom punđom ili pak raskošnim zaglađenim valovima. 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK