Vivienne Mackinder Modna urednica za Intercoiffure America/Canada

Moja nova kolekcija vodi Vas na mjesta gdje možete plesati u svom vlastitom ritmu. Naša Dvorska dama je plavuša, sramežljiva je i ima slobodu biti ekscentrična. Ona nosi odjeću visoke mode, voli da joj se ugađa i voli biti domaćica partija sa svijećama. Njezin život se sastoji od opuštanja i avantura, ona se nadahnjuje umjetnošću, ali i samim životom. Ona se usuđuje plesati kao da je nitko ne gleda, voli kao da nikad ne bi mogla biti povrijeđena i ona stvara s mnogo stila i mašte. Dvorska dama slavi umjetnost dizajna te kreira vlastiti izgled koji je bogat i raskošan.
Ovo je kolekcija koja potiče maštu i pomaže nam da se izdignemo i pobjegnemo od užurbanosti suvremenog života – „zakoračivši korak unatrag, mi zapravo krećemo ka budućnosti.” Nadamo se da će Vas ova kreacija ponovno povezati s Vašim snovima. Usporite ritam i pomirišite ruže, ispunite svoje srce sa zahvalnošću i ne zaboravite uživati u spoznaji koliko ste sretni jer možete kreirati svaki svoj novi dan.
Ostvarite svoje snove i Vaši snovi će ostvariti Vas!

 


Powder Fluff – Večera uz svjetlo svijeća

Oštri rez – kratki apstraktni slojevi kose na vrhu glave nastavljaju se u spoju s mekim i blago uvijenim dugim slojevima kose koji se spuštaju niz vrat. Kosa je lagano uvijena glačalom za kovrčanje kose, kako bi se dobio pokret i tekstura kose. Boja kose je baby blond u kombinaciji sa slobodnom rukom dodanom blond bojom između slojeva.

 


Marie Antoinette – Bal

Asimetrični kovrčavi bouffant – kosa je podijeljena na veoma duge slojeve. Ti su slojevi kose potom, uz dodatak losiona za termalno djelovanje, uvijeni uvijačima za kosu i osušeni ispod haube. Na gornji dio glave umetnuli smo jastučić za kosu, koji smo potom prekrili labavo pričvršćenim kovrčama i pustili ih da slobodno padaju stvarajući apstraktnu teksturu. Boja kose je jako izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Versese – Obiteljski portret

Kosa je asimetrično ošišana, a zatim lagano natapirana kako bi se dobio efekt slamnatog krova. Na stražnjem dijelu glave ostavili smo dužu kosu i odvojili je te lagano uvili na potiljku. Kombinacijom klasičnih i modernih linija kreirali smo klasičnu punđu. Boja kose je izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Versea Guilded – Čaj u vrtu

Kosa je ošišana u nekoliko asimetričnih linija koje pod kutevima okružuju glavu. Kosa je lagano natapirana kako bi dobili volumen i punoću. Boja kose je izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Waterfall – Bijeli bal

Kosa je zalizana unatrag i oblikovana u visoki konjski rep koji se, u obliku potkove, spušta s vrha glave. Baza kose, od prednje linije kose do leđa, je dobro počešljana i izglađena u oblik vodopada. Krajevi kose su u ravnoj liniji tupo odrezani na istu dužinu. Boja kose je izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Square Patterned Bob – Vrijeme za razmišljanje i kontemplaciju

Precizni klasični bob – ova bob linija ošišana je rukom preko češlja kako bismo dobili tupo odrezanu ravnu liniju. Kada je kosa posušena, glačalom za kosu smo na bob frizuri otisnuli nekoliko kvadratnih uzoraka. Boja kose je izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Twirl and Twist – Brunch uz šampanjac u vrtu

Kosa je oblikovana u uzorku sastavljenom od dugih uvojaka. Jastučić za kosu smo smjestili na vrat, uz potiljak, kako bismo povećali volumen kose. Pramenove kose smo uvili te ih povukli unatrag od lica kako bismo obavili jastučić za kosu. Boja kose je izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Retro Romance – Šetnja kroz vrtove

Kosa je oblikovana u uzorku sastavljenom od dugih uvojaka koje smo upleli i povukli od lica te ih lagano skupili na zadnjem dijelu glave. Ostatak kose je čvrsto oblikovan i zakovrčan u “napuhnuti” oblik. Boja kose je izblijeđena i tonirana blond boja.

 


Intercoiffure Artistic Team:

Frizura | Vivienne Mackinder
Frizerski asistenti | Rosemary Tejeda, Daisy Duchens & Brittany Molina
Styling | Montgomery Frazier
Make-up | Edward Cruz
Fotografija | Ernesto J. Mendoza

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK