Fotografija: Saša Ćetković
Promo


Željko Samardžija sa svojim timom iz Akademije Željko održao je u Zagrebu 18. veljače u suradnji s brendom Wella Professionals inspirativan koloristički seminar Color expert.

Bojenje kose zauzima sve značajniju ulogu u radu frizerskog salona. No to kreativno i razigrano područje frizerske struke otvara i mnoga pitanja: tko je Color expert, zašto je važno postati Color expert, koji nas izazovi očekuju u vremenu mnoštva tehnika bojenja, kako napraviti savršen spoj šišanja i bojenja, jesam li spreman na te izazove, moram li trošiti toliko materijala?


Željko Samardžija, sa svojim timom iz Akademije Željko, održat će look&learn seminar za frizere iz Dalmacije u nedjelju 22. 4. 2018. u 12 sati u hotelu President u Solinu!


Željko Samardžija i Sonja Radoja s timom Akademije Željko pokazali su što znači biti istinski Color expert. Kombinirajući različite tehnike i alate, Željko i njegov tim stvorili su maštovite i razigrane kreacije boja i oblika koristeći razne kombinacije Wella Professionals proizvoda.

U izuzetno radnoj i inspirativnoj atmosferi frizeri su sudjelovali u konstruktivnoj raspravi i razmjeni iskustava te jednoglasno zaključili: Color expert prije svega je čovjek koji razumije potrebe klijenata te se konstantno educira o novim tehnikama i proizvodima.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK