Fotografije: Belgrade GatHAIRing


Ljubav, strast, uzbuđenje, radost – to su emocije koje frizeri osjećaju dok rade s kosom, istražujući forme, eksperimentirajući oblicima te tehnikama bojenja i šišanja. Ovo je misao koja vodi organizatore drugog Belgrade GatHAIRing događanja u Beogradu, a koje se održava u nedjelju, 12. 5. u BelExpo centru u Novom Beogradu. Početak je zakazan za 10:00 sati, a događanje će potrajat će sve do 18.30 sati.  Zgrabite svoju priliku i po iznimno pristupačnoj cijeni provedite nedjelju promatrajući rad majstora izbliza.


Program drugog izdanja Belgrade GatHAIRing

Posjetitelje očekuje čak 7 nastupa nekih od najeminentnijih imena frizerske industrije iz Srbije i šire regije. Među njima je i Toni Plančić, frizerski majstor koji svojim spektaklima godinama rasplamsava maštu frizera diljem regije. U okviru Belgrade GatHAIRing događanja predstavlja “Noć u muzeju”, najnoviji performans kojeg čini jedinstveni spoj frizerske ekspertize i ljubavi prema umjetnosti.

Na pozornici će se predstaviti i sljedeći renomirani frizeri koji će s posjetiteljima nesebično podijeliti svoje bogato znanje: Luka Nebec iz Slovenije, Vladimir Blagojević iz Španjolske, Alessandro Fratini i Gianni Rando iz Italije, Igor Vasiljuk iz Amerike. Osim njih, na pozornici Belgrade GatHAIRing događanja nastupit će i majstori iz Srbije: Beogradski Berberin, Tanja ŠobotaMilan Gardašević i Voja Radivojević sa timom kojeg čine Saša DemićUna RadivojevićAnja Demić i Veljko Radivojević, a bit će tu i Revlon tim. Osim toga, organizatori pozivaju i na nastup Aleksandra Blagojevića, frizera koji je svjetsku pažnju zaslužio svojom čuvenom frizurom s pletenicom u obliku krune, a koju je pripremio za kraljevsko vjenčanje britanske princeze Megan Markle.

Na sajmu će se predstaviti 25 izlagača

Na Belgrade GatHAIRing događanju predstavit će se i 25 izlagača koji će brojnim posjetiteljima predstaviti svoje novitete. Iskoristite priliku za upoznavanje s raznovrsnom ponudom izlagača, isprobajte najnovije proizvode i u opuštenoj atmosferi dogovorite potencijalnu buduću suradnju s distributerima iz Srbije.  


Više infomacija možete pronaći na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/events/416349072265296/
Instagram: https://www.instagram.com/belgrade_gathairing/?hl=en 

Svoje karte možete kupiti putem društvenih mreža (jednostavno pošaljite upit), a moguća je i telefonska prodaja na brojevima:
+381 63 840 71 49
+381 63 851 83 84

Organizatori pružaju i priliku online kupovine ulaznica putem DDTTickets portala:
https://www.ddtickets.rs/SR/Events/86/Belgrade-Gathairing-2/1552/1/

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK