Fotografije: Pronega d.o.o.
Promo


Prije više od 30 godina dva su prijatelja imala viziju – osnovati tvrtku od frizera za frizere, tvrtku koja bi osmislila alate za lakšu profesionalnu njegu kose, njihove salone i cijelu industriju ljepote. Paul Mitchell, frizer podrijetlom iz Škotske i John Paul DeJoria, njegov dugogodišnji prijatelj 1980. godine osnovali su danas globalno poznat frizerski brend Paul Mitchell s misijom da ponude liniju proizvoda koja pomaže frizerima da učinkovitije upravljaju svojim vremenom i klijente oduševe jednostavnošću održavanja odabranog stila frizure i zdravlja kose.

Ljubav prema frizerstvu i dijeljenje iskustava među kolegama oduvijek je ono što predstavlja misiju profesionalnoga frizerskog brenda Paul Mitchell. U groznici jesenskih trendova, inspiriranih najnovijima modnim trendovima, održat će se Paul Mitchell Hair Camp 2018! Događanje se održava 17. i 18. studenog u Portorožu, idiličnom gradu na slovenskoj obali, a već sam odabir lokacije pokazuje da se teži prema posebnom premium iskustvu za frizere i vlasnike frizerskih salona iz regije. Paul Mitchell Hair Camp 2018 održava se u prestižnom hotelu Mind Hotel Slovenija – LifeClass Hotels & Spa s 5 zvjezdica, a bogata hotelska ponuda dodatno će razveseliti mnoge frizere i njihov vikend učiniti savršenim.

„Želimo da naši posjetitelji uživaju u jesenskom vikendu na slovenskoj obali i prepuste se našim vještim rukama. Prekrasne boje, novi oblici i vrijedni savjeti frizerskih majstora iz Slovenije i Hrvatske otvorit će posjetiteljima vrata u svijet kojim vladaju kreativnost, ljepota i inspiracija. Jedva čekamo da ih ugostimo”, poručuju ovom prilikom iz tvrtke Pronega d.o.o., organizatora Paul Mitchell Hair Campa 2018.

Posjetitelji će moći uživati u čak dva dana posvećena istraživanju najnovijih frizerskih trendova i tehnika. Subotnji dan započinje poslovnim seminarom Anthonya Whitakera, frizerskog stručnjaka iz Velike Britanije. On će publici predstaviti poslovne vještine pomoću kojih se može povećati broj usluga bojenja kose u frizerskim salonima. Posjetitelji će u dva dana ovoga jedinstvenoga frizerskog događanja moći i posjetiti jedan look&learn seminar. MIČ Styling art team, majstori frizerskog zanata i dugogodišnji ambasadori Paul Mitchell brenda, posjetiteljima će predstaviti najnoviju Paul Mitchel kolekciju 20/20 i tehnike kojima će frizeri sigurno oduševiti svoje klijentice u nadolazećim blagdanima krajem godine. Drugoga će dana Hair Campa frizeri dobiti priliku da u posebnoj radionici prezentirane vještine šišanja, bojenja i stiliziranja kose isprobaju i u radu na lutkama.

Paul Mitchell Hair Camp za mene je događaj gdje kolege iz cijele regije mogu međusobno razmijeniti savjete i iskustva s kojima se susreću u svakodnevnom radu u salonu! Kroz dva dana druženja i program koji pruža Hair Camp kolege će steći novo iskustvo, znanje i, naravno, dobiti inspiraciju, te se mogu samouvjereni vratiti u svoje salone i podići svoj nivo rada i poslovanja. I, naravno, da ne zaboravim, tu je i vrhunski party, na kojemu se svi dobro opustimo i bolje upoznamo! Nadam se da se vidimo u 11. mjesecu u Portorožu“, kazao je ovom prilikom Ivan Duda, vlasnik frizerskog salona MIČ Styling iz Splita. Na ovo događanje poziva vas i Tomaž Turk, kreativni direktor MIČ Styling akademije i europski Paul Mitchell edukator: „Ono što Hair Camp čini posebnim jest to da nema tajni, nego nesebično dijelimo znanje s kolegama frizerima. Na Hair Camp dolaze frizeri iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Hair Camp je dvodnevno događanje, na kojemu nema granica, nema prepreka, nego svi zajedno činimo jednu veliku Paul Mitchell obitelj. Prvoga će se dana posjetitelji moći upoznati s tehnikama šišanja, bojenja i dizanja kose, a sljedeći su dan na redu hands-on radionice. Vidimo se na Hair Campu! Iskoristite priliku za učenje, jer samo tako možemo ići naprijed, slijedeći svoje snove i put uspjeha.“

Naravno, Paul Mitchell neće propustiti priliku da posjetitelje pozove na fantastičan party! Nakon završetka prvoga dana Hair Campa 2018 u prostorima Mind Hotela Slovenija slijedi prava plesna poslastica. Pripremite svoje plesne cipele, priuštite si kratak jesenski odmor u Portorožu te se u opuštenoj atmosferi upoznajte s novim frizerskim trendovima i tehnikama i budite spremni za predstojeće blagdane! Dobrodošli su svi frizeri!

PROGRAM HAIR CAMPA 2018
MJESTO DOGAĐANJA I ODSJEDANJA: Mind Hotel Slovenija 5*, Portorož

Subota, 17. studenog 2018.

09.00 Registracija
09.30–11.00 Poslovni seminar. Antony Whitaker: GROW My Colour Business, 1. dio
11.00–11.15 Pauza
11.15–13.00 Poslovni seminar. Antony Whitaker: GROW My Colour Business, 2. dio
13.00–13.45 Ručak
13.45–15.30 Poslovni seminar. Antony Whitaker: GROW My Colour Business, 3. dio
15.30–17.00 Pauza
17.00–18.30 Paul Mitchell Hair Camp 2018: uvodni look&learn seminar iz kolekcije Paul Mitchell 20/20
18.30–21.00 Pauza
21.00–24.00 Zajednička večera i zabava

Nedjelja, 18. studenog 2018.

09.00–15.30 Praktične radionice – rad na lutkama: tehnike bojenja, šišanja i oblikovanja iz nove kolekcije Paul Mitchell
12.30–13.30 Ručak
15.30–16.00 Paul Mitchell Hair Camp 2018: zaključak

Za više informacija o događaju i cijeni ulaznica obratite se na:

Kontinentalna Hrvatska,
Istra i Primorje

Art boje d.o.o.

091-6070-905 Ured

091-6070-904 Filipa Ivčić

098-204-057 Ivan Pađan

paulmitchell@artboje.hr

Dalmacija
 

Hair Box d.o.o.

021-463-901 Ured

099-4240-990 Jakša Stupalo

099-4588-008 Julijana Bajić

info@hairbox.hr

Najnovije objave pratite na:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK