Senzi

Fotografije: Keune; Senzi
Promo


Najnoviji svjetski trendovi šišanja i bojenja više nisu rezevirani samo za London! Priključite se dvodnevnoj edukaciji i saznajte sve tajne zanata svjetski poznatih frizerskih akademija.

 


DAN 1 – LOOK&LEARN SEMINAR

London je uzbudljiv grad koji će vas upoznati s novim trendovima oblikovanja kose – to je grad koji istražuje i prosvjetljuje. Keune i Kanso dovodi ovo uzbuđenje izravno k vama!

Senzi

Senzi promovira individualnost, a njihov pristup preciznom šišanju temelji se na snažnim osnovama primarnih oblika i tehnika, koje vas vode na put pun dinamike, razloga i funkcije. Misija ove vrhunske akademije je podići svijest da se kreativnim razmišljanjem stvara bezvremenski izgled. 

Senzi vas uvodi u kreativno-inspirirajuće iskustvo kroz Look&Learn seminar. Seminarom ćete osnažiti i usavršiti tehničke vještine, dobiti novu inspiraciju iskoristivu u svakodnevnom radu te novi pogled na često korištene tehnike bojenja i šišanja. Osim edukativnog karaktera seminara, SENZI će predstaviti svoju najnoviju kolekciju inspiriranu pobunom nove generacije protiv strogih društvenih normi. 

Look&learn seminar održava se u nedjelju, 25.11. s početkom u 14.00 i završetkom u 16.00. Cijena ulaznice je 750 kuna (u cijenu je uključen i PDV). 


DAN 2 – RADIONICE

RADIONICA BOJENJA

Radionica je osmišljena da vas vodi kroz 3 glavne tehnike bojenja u salonu: globalno bojanje, free-hand  tehnika i kombinacija. Radionica će manje iskusnim polaznicim uliti više povjerenja u tehnike, dok će se oni iskusniji inspirirati novim tehnikama i discipliniranim pristupom bojenju. 
Broj mjesta za radionicu je ograničen na 5 polaznika.

RADIONICA ŠIŠANJA

Radionica prikazuje srž SENZI pristupa preciznom šišanju. Osmišljena kako bi vas opremila znanjima i vještinama kojima ćete unaprijedili svoju karijeru, radionica šišanja nudi dubinsko razumijevanje oblika i tehnika.
Broj mjesta za radionicu je ograničen na 10 polaznika.

Radionice se održavaju u ponedjeljak, 26.11. s početkom u 9.00 i završetkom u 17.30. Cijena ulaznice za pojedinačnu radionicu je 3.750 kuna (u cijenu je uključen i PDV), a u cijenu je uključena i lutka ili model za rad. Svaki polaznik će po završetku radionice dobiti certifikat.


EDUKATORI SENZI AKADEMIJE

Giammarco Amaroso, osnivač & kreativni direktor
S više od desetljeća iskustva u industriji, izvorno iz Italije, Giammarco je bio dio svjetskih akademija kao što su Vidal Sassoon i Mazella & Palmer. Giammarco je uvijek u potrazi za trenutno relevantnim referencama i činjenicama, istražujući ih i eksperimentirajući, kako bi postigao ravnotežu između kose, ljepote i individualnosti. Konstantno pomiče vlastite granice ne bi li potaknuo svoju kreativnost, prožimajući umjetnost i finoću kroz čitav svoj rad. Njegov “izvan kutije” način razmišljanja čini Giammarca pravim vizionarom.

Senzi


Claire Turner,
direktorica za bojenje
Claire je bila voditeljica za bojenje dvije vodeće londonske frizerske akademije, Vidal Sasoon i HOB Academy. Podučavana od strane svjetski poznate Annie Humphreys, Claire je usredotočena na dijeljenje svojih znanja, tehnike i strasti s drugima. Njezina uloga u seminarima bojenja varirala je od predavanja na početku karijere do akademskih tečajeva, kolekcija i show-ova. Renomirani svjetski časopisi se, zbog njenog jedinstvenog pogleda na boje, upravo njoj obraćaju za svoje publikacije. Danas je Claire ponosni osnivač TINTED akademije i ravnateljica SENZI odjela za boje.

Senzi


Za više informacija obratite se na:

Keune

01 6593 344 Ured

info@keune.hr

 
Najnovije objave pratite na:

 
 • 222
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 222
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK