Lady Gaga, Makeoveri

Fotografije: Instagram


Nova godina, nova frizura! Iako su pred nama tek prvi dani nove godine, brojne su nas glazbene i Instagram-zvijezde već iznenadile sa svojima prvim make-overima! Predstavljamo kratku galeriju izabranih stilova koji su oduševili naše Uredništvo!


Madonna se krajem godine oprostila od iznimno duge, valovite kose

Madonna je posljednjih godina nosila iznimno dugu, valovitu kosu svjetlijih nijansi, koja je u očima njezinih obožavatelja sve više postajala njezin zaštitni znak. Ipak, jedna od najpoznatijih pjevačica svijeta očito je odlučila kako je stiglo vrijeme za malu stilsku promjenu te je početkom godine izabrala skratiti svoju dužinu kose do ramena. Ovaj je odabir dužine kose jednostavan, praktičan i chic te donosi pravo osvježenje za ovu glazbenu ikonu.

Khloe Kardashian novu godinu dočekala s ružičastom bojom kose

Khloe Kardashian već niz godina oduševljava obožavateljice mode sa svojim smeđim i plavim nijansama. U 2019. godinu ulazi sa nježnom ružičastom bojom kose, bojom koja odiše optimizmom i veseljem nekog novog početka. 

View this post on Instagram

In #mycalvins @calvinklein #ad

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Lady Gaga na novom nizu koncerata oduševljava drskom frizurom

I modna ikona Lady Gaga novu je godinu dočekala s novom bojom kose – u svojoj koncertnoj rezidenciji u Las Vegasu oduševila je ledeno plavom obojanom frizurom. No, kako smo već i navikli kad je u pitanju stil Lady Gage, njezina frizura odiše daškom avangarde i igrom geometrijskih linija.

Kylie Jenner početkom godine predstavila ledeno plavu boje kose

Netom nakon što smo odbrojali zadnje minute stare godine, na Instagramu nas je svojom najnovijom frizurom već iznenadila Kylie Jenner! Instagram-zvijezda, poznata po svojim čestim transformacijama kada je frizura u pitanju, početkom 2019. predstavila se s futurističkom, modernom frizurom ledeno plave nijanse.

View this post on Instagram

🥶

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK