Hairstyle News s ponosom predstavlja nastup IDEA Academy na Velikoj pozornici Festivala! Inspiracija nove Mana kolekcije je čista prirodna energija, pojam koji na pacifičkim otocima predstavlja moć elementarnih prirodnih sila. U kolekciji je naglasak na toplim, prirodnim bojama u kontrastu s mističnom energijom plave boje. Razotkrivajući snagu geometrijskog šišanja, frizure iz kolekcije slave osjećaj kose u pokretu.

Povodom nastupa IDEA Academy na Hairstyle Newsu predstavljamo kratki intervju s njihovim članovima. Oduševite se i vi njihovim jedinstvenim pogledom na frizerstvo, a u nedjelju, 7.4.2019. uživajte u njihovoj magiji kreiranja kose.


Opišite u 3 riječi savršenu IDEA Academy frizuru.

Imaginacija, individualnost i fleksibilnost.

Kako biste opisali savršeni odnos oblika, boje i stiliziranja frizure?

Svaka osoba je individua i stoga je potrebno uključiti više faktora kako bi se postiglo «savršenstvo». Stas, stil, visina i godine jednako su važni kao i prirodni rast kose, oblik glave, ten ili pigment. Odluku o frizuri donosimo uvažavajući svaki od ovih detalja.

IDEA Academy ove godine ponosno ulazi u svoju osmu godinu postojanja, a akademija je narasla za tri nova člana! Što nam oni donose?

Novi članovi akademije donose motivaciju, svježinu, energiju i inspiraciju u našem kreativnom radu i stvaranju kolekcija. To su stilisti za šišanje, bojenje i besprijekorno stiliziranje kose.

IDEA Academy ove godine ponosno ulazi u svoju osmu godinu postojanja, a akademija je narasla za tri nova člana!

Završite rečenicu. Za stvaranje osjećaja kose u pokretu trebate …

Poštivati prirodni rast kose, individualnost osobe i kvalitetno šišanje koristeći pritom tehnike i oblike geometrije.

Mijenja li se i na koji način vaš pristup bojanju kose ovisno o tome koje je godišnje doba?

Priroda je za nas neiscrpna inspiracija, kako kroz boje, tako i kroz oblike. Samim time prilagodba godišnjem dobu je neupitna. U proljetno/ljetnim mjesecima preporučamo prirodnije i tople tonove kose, dok u razdoblju jesen/zima možemo sigurnije koristiti intenzivne i hladne tonove kose. No ono što s time uvijek moramo uskladiti svakako je njega kose kao najvažniji faktor lijepog i zdravog, bez obzira na dužinu i stil.

Na Hairstyle Newsu predstavljate se s kolekcijom Mana. Koje su glavne okosnice najnovije kolekcije i što je ono što želite prenijeti posjetiteljima Hairstyle Newsa?

MANA je pojam koji predstavlja moć elementarnih prirodnih sila, nevidljivi potencijal za koji se vjeruje da obitava u posebnim osobama, predmetima ili fenomenima. To je koncept neosobne sile ili kvalitete doživljen kao «ono od čega se stvara magija», odnosno kao supstanca od koje su duše kreirane. 

Iz tog se razloga kosa uzima kao organski materijal artističkog izraza kolekcije.

Bojanjem kose naglasak stavljamo na tople, prirodne boje koje presjeca mistična energija plave. Umjetnost boje postižemo tehnikama oslikavanja i tkanja. Poštivanjem prirodnog rasta kose i individualnosti osobe, nevidljivo kolanje energije želi se dočarati stvaranjem osjećaja kose u pokretu, a to se postiže disciplinom geometrijskog šišanja koje uključuje osnovne oblike položenog, graduiranog i slojevitog, sve s ciljem stvaranja frizure visoke fleksibilnosti. 

Za Hairstyle News pripremili smo 12 modela kako bi kolekciju prikazali na dugoj, poludugoj i kratkoj kosi, koristeći pritom sve novitete boja, njege, stylinga i tehnika šišanja. Pridružite nam se!

Za detaljni pregled Stručnih i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK