Hairstyle News s ponosom predstavlja nastup Fringe akademije na Velikoj pozornici Hairstyle News festivala! Ljubav, strast, uzbuđenje, radost – to su emocije koje Fringe tim osjeća dok radi s kosom, istražujući forme, eksperimentirajući oblicima te tehnikama bojenja i šišanja. Kroz najnoviju kolekciju predstavljaju tehnike rada, ali i priču o svemu što ih inspirira. Njihova je tajna zapravo jednostavna: potpuno su predani onome što rade i to ne nazivaju poslom nego igrom!

Povodom njihova nastupa predstavljamo kratki intervju s Fringe akademijom! Uživajte u njihovoj frizerskoj filozofiji, a u nedjelju 7.4.2019. pogledajte izbliza frizure s Fringe potpisom.


Koji je vaš top savjet za buđenje strasti i predanosti prema frizerstvu?

Istinski volite ono što radite i u vama će se probudit strast za frizerstvom. Ljubav je ono što održava strast svakog frizera, no strast nas motivira da budemo znatiželjni, da svakog dana marljivo radimo, istražujemo granice frizerstva i usavršavamo svoje vještine. Zato uvijek kažemo da je već iskrena, istinska ljubav prema frizerstvu veliki uspjeh za svakog frizera, jer zaista je teško biti stalno strastven i inspiriran, pritom voliti ono što radimo i truditi se da smo sa svakom frizurom sve bolji.

Recite nam nešto o sebi što bi moglo druge iznenaditi.

Šovljanski ne zna plivati. Kostić može zakucati na koš samo uz pomoć ljestvi, a Nikolić misli da je reinkarnacija Bruce Lee-ja! 😀

Koje vas situacije u frizerskim salonima najviše nasmiju?

Uf, bilo je baš puno situacija, no uvijek se nasmijemo kad se sjetimo sljedeće anegdote. Klijent je želio boju kose kao što je pokazao na fotografiji, što ne bi bio nikakav problem da ta fotografija nije bila crno-bijela! U tom trenutku nismo se tome smijali jer nas je to zaista iznenadilo, no takve situacije pokazuju kako klijenti misle da smo mi frizeri mađioničari koji bi trebali svakakve zahtjeve razumjeti i uspješno riješiti! Klijenti zapravo često ni sami nisu točno sigurni što bi htjeli, ali zato je na nama da ih savjetujemo i predložimo frizure koje su zaista im prilagođene.

Završite rečenicu. Tajna savršene bob frizure skriva se u …

U savršenom spoju osnova preciznog šišanja i discipline. Ipak, kao frizeri trebamo obratiti pažnju i na činjenicu da bob frizura nije za svakoga, a i na to da ni svaki klijent ne želi bob frizuru. Iako kao frizeri imamo priliku inspiraciju tražiti u ovim klasičnim frizurama koje obožavaju klijentice u svim salonima, naš zadatak je zapravo pronaći pravi način da te frizure moderniziramo te ih tako prilagodimo svakoj klijentici.

Kako bi opisali savršeni odnos oblika, boje i stiliziranja frizure?

Savršeni odnos oblika, boje i stiliziranja frizure ukazuje na dobro obavljen posao, a to je ono što bi svakom frizeru trebalo biti u fokusu dok radi. Pažljivim usklađivanjem oblika, boje i stiliziranja pokazujemo svoje majstorstvo, a to je moguće samo ako imamo točnu viziju onoga što želimo stvoriti jer ako nemate viziju nikada nećete postići ono što želite. Upravo zato uspjeh odnosa oblika, boje i stiliziranja najviše zavisi u vašim vještinama procjenjivanja stila i ukusa klijenata. Ako dobijete sve informacije o njihovim svakodnevnim navikama, nakon toga možete pokazati i besprijekornost vaših tehničkih vještina.

Na Hairstyle Newsu predstavljate se s kolekcijom Wallpaper. Koje su glavne okosnice najnovije kolekcije i što je ono što želite prenijeti posjetiteljima Hairstyle Newsa?

Kao frizeri snažno vjerujemo u to da čovjek ispunjen ljubavlju, u sebi, ljudima koji ga okružuju i svom radu uvijek vidi ono što je lijepo pa shodno tome tako nastoji i stvarati. Slogan ovogodišnjeg Hairstyle Newsa glasi „ujedinjeni u stvaranju ljepote“, a naša kolekcija predstavlja upravo to: marljivi rad nas troje frizera koji dijelimo cilj stvaranja ljepote i međusobno se potičemo da sa svakom frizurom budemo sve bolji. No ipak, volimo i dobar show i zato dragi frizeri, očekujte neočekivano i uživajte u našem nastupu na Hairstyle Newsu!

Za detaljni pregled Stručnih i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK