Fotografije: Davines
Promo


Nakon Londona i Los Angelesa World Wide Hair Tour se vraća u Italiju, u rodni grad Davinesa. Parma! Rezervirajte si posljednji vikend u svibnju, od 27. do 29. 5. 2018.!

Davines WORLD WIDE HAIR TOUR  je jedinstvena prilika za susret istomišljenika, frizera kreativaca, razmjenu trendova, ideja i projekata na događaju posvećenom ljepoti; vrijednost koja Davines pretvara u jedinstvenu harmoniju dobrog ukusa. 

Na pozornici će Angelo Seminara i Allilon Academy te drugi izabrani Davines stilisti podijeliti svoje najnovije uvide i predstaviti najnovije trendove u regiji. World Style Contest će, također, zauzeti svoje mjesto tijekom trodnevnog događaja, i ponudit će šansu za natjecanje frizerskim talentima, te da predstave svoj stil i osvoje internacionalno priznanje natječući se s ostalim odabranim finalistima iz cijelog svijeta. WWHT je, između ostalog, i razlog za okupljanje salona koji dijele iste vizije i karakter, što je razlog zašto Davines za domaćina događaja svaki put bira grad za koji vjeruje da može ponuditi najveću trenutnu inspiraciju.

ANGELO SEMINARA

Četverostruki dobitnik prestižne nagrade British Hairdresser of the Year, Angelo Seminara je Davinesov Internacionalni Umjetnički direktor od 2001. godine. Partnerstvo koje je kroz godine jačalo zahvaljujući zajedničkom cilju, istim vizijama i zajedničkim projektima. U ulozi Umjetničkog direktora predstavio se na pozornicama internacionalnih događanja poput World Wide Hair Tour i Hair on Stage, i kroz razvoj Davines kolekcija; kontinuiranim razvojem umjetničkih djela koji nastavljaju inspirirati diljem svijeta.

Njegov cilj: naglasiti ženstvenu figuru bez kompromitiranje njene ljepote, već dopuštajući njenoj prirodi i eleganciji da se otkrije same. Angelo Seminara kontinuirano njeguje vlastitu kreativnost kroz najveći izvor inspiracije: prirodu. Ljubitelja izazova, u projektima koje stvara, vodi snaga njegove mašte, koristeći razne teksture koje završavaju u oblikovanju kose kao najvrjednije tkanine. Njegova umjetnost je prevedena u sofisticirane i elegantne kreacije čija izazovna moć nadilazi granice postojećih trendova.

Njegova intuicija i pionirska vizija ističu se čak i u projektima u koje se tijekom godina uključio, pomažući mu da se definira kao “vizualni umjetnik” u panorami internacionalnog frizerskog svijeta. Njegov ga je profesionalizam doveo do kreiranja pravih instalacija koje su na pola puta između frizura i umjetničkog djela.

Seminara blisko surađuje s glavnim modnim časopisima diljem svijeta uključujući brojna internacionalna izdanja poput Voguea, Vanity Fair UK, Harper’s Bazaar UK, Muse, Mixte, Dazed and Confused, Another Man, Numéro Japan.

ALLILON ACADEMY

Pored Angela Seminara će na velikoj pozornici nastupiti i Allilon – edukacijska akademija usmjerena prema promicanju najviših standarda edukacije, koju su 2008. godine osnovali Johnny Othona i Pedro Inchenko. Poznata po svojoj inovativnosti i posvećenosti vještini, Allilon nudi široki spektar edukacija i u svojoj Londonskoj Akademiji i diljem svijeta te kreira kolekcije naprednog pristupa u skladu s brandom.


Parma je mjesto gdje možete osjetiti atmosferu profinjenog gradića.

Njegov centar, bogat umjetničkim remek-djelima, velikim zelenim površinama, blagom različitih razdoblja, pozdravlja turiste i građane i graciozno ih zabavlja. Parma nije samo grad sa svojom glazbenom i kulturnom tradicijom, već i područje s beskrajnim izvorima; prirodnog i raznolikog krajolika koji se prostire između rijeke Po i Apenina, s malim i živopisnim mjestima, dvorcima, srednjovjekovnim crkvama i svojim renomiranim tipičnim gastronomskim proizvodima, koji nude priliku za putovanje za sva osjetila.

U svibnju, Parma obično organizira festivale i kulturne događaje raspršene po cijelom gradu, često stvarajući zanimljive izložbene prostore i aktivno uključuje sve svoje stanovnike. Davines kroz godine podupire te inicijative, kao što je Parma 360°festival suvremene kreativnosti.


DAVINES VILLAGE

WWHT 18 će biti posebna prilika za proslavu, s cijelom Davines zajednicom, izrazito važnog koraka u povijesti kompanije: Davines selo!

Za nekoliko mjeseci, u Parmi će biti izgrađen Davinesov novi dom održive ljepote. Na ukupnoj površini od 77.000 kvadratnih metara, niknut će selo na preko 11.000 kvadratnih metara, u sklopu kojeg će biti dvije zgrade i veliki staklenik kao središte cijelog kompleksa. Selo, dizajn g. Matteo Thuna, će biti okruženo vrtom od 33.000 kvadratnih metara koji je osmislila gđa Patrice Taravella. Oboje će izraziti vrijednosti u koje u Davines vjeruje: održiva ljepota, neraskidiva veza između ljudi, prirode i krajolika, humanistički pristup poslovanju, uzimajući u obzir prvenstveno priliku za samorealizaciju i ostvarivanje osebujne ideje svijeta.

 

Kontakt za više informacija i rezervaciju ulaznica: 

Vlatka Buzić, Davines brand manager
Mob: 095 3445 230
Tel: 01/221 369
e-mail: vlatka.buzic@orbico.com

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK