Colorama - Studio Mila - Ana Čala Višnjić i Mila Višnjić

Studio Mila više od 45 godina istražuje kolorite, oblike i njihovu suptilnu međuigru. Majka i kćer utiru put prepoznatljivo osebujnom izričaju reljefnog šišanja slobodnom rukom i grafičkog bojanja. U suradnji s Alfaparfom predstavit će nam novu kolekciju retro romantičnih i avangardno skulpturalnih frizura. Uživajte u njihovom intervjuu. Vidimo se na Hairstyle Newsu u Opatiji!

Kako biste u 3 riječi opisali svoj stil frizerskog rada?

Sloboda, jednostavnost, kreativnost.

Što želite prenijeti posjetiteljima vašeg nastupa na Hairstyle Newsu 2022?

Jako se radujemo nastupu na Hairstyle Newsu te druženju s kolegama s kojima želimo podijeliti našu najnoviju kolekciju punu svježih boja i tonova te razigranih rezova.

Koje su vam osobne kvalitete pomogle na putu vašeg uspjeha u frizerstvu?

U naših 45 godina rada i stvaranja vodila nas je nit uvijek istraživati i postavljati si visoke ciljeve, mnogo raditi te educirati se u suradnji s najboljim svjetskim timovima, dakle osobna želja za rastom, edukacija i rad.

Što biste željeli da vam je rečeno prije nego što ste otvorili vlastiti salon?

Važno je znati da je za kvalitetan rad potreban sinergijski tim koji ide ka istome cilju. Mi smo imali sreću da je mama Mila Višnjić uz svog supruga Ivana imala punu potporu koja se nastavila radom s kćeri Anom, tako da nama posao nije samo posao, već život. Evo to bi bilo korisno znati, da kvalitetan rad zahtijeva cijelu osobu.

Što biste savjetovali nekome koga nadahnjuje karijera poput vaše?

Nekome koga nadahnjujemo, a to govorimo i našim suradnicima u salonu jest da daju cijelog sebe, da se ne boje griješiti, da uvijek istražuju, da budu hrabri u poslu, da se ne boje ošišati ono malo više. Dati se potpuno u svaki segment posla, od pranja kose, bojanja, šišanja. Da se u svakom segmentu moraju potpuno dati i posvetiti, a onda će doći i vrhunski rezultati i radost rada i stvaranja.

Recite nam nešto o sebi, a što bi kolege frizere moglo iznenaditi.

Nešto osobno o nama… Pa evo uz naš rad u koji se potpuno dajemo, nadahnjujemo se u našoj obitelji i tako onda nastojimo prenijeti taj neki obiteljski odnos u naš salon.

Koje usluge su najtraženije u vašem salonu?

Svakako najtraženija su naša šišanja i koloracije. Tu uistinu plovimo te znamo, a i takve su povratne informacije klijenata, da su nakon našeg šišanja mirne mjesecima. Naše koloracije nemoguće je dobiti, kako u kućnim radinostima tako i bilo gdje drugdje.

Koje usluge u salonu su vam poslovno najisplativije?

Najisplativiji su pramenovi s kojima se obožavamo igrati u svim najsuvremenijim tehnikama i sjenčanjima te usluge botoksa i njege u čemu nam Alfaparf daje vrhunsku tehničku podršku.

Kako rješavate problem neotkazivanja termina u vašem salonu?

Rijetko kada nam klijenti otkažu termin, znaju koliko se dajemo i koliko nam je svaki sat rada dragocjen.

Recite nam nešto o vašoj suradnji s brendom Alfaparf?

Izuzetno nam je drago da ćemo upravo na Hairstyle Newsu moći okruniti našu 30-godišnju suradnju s Alfaparfom. Kada su došli u Hrvatsku otvorili smo s njima divan nastup u Sheratonu. Tada smo još tih davnih godina modele obojali u modru kosu, kakve danas viđamo po urbanim sredinama. Kroz sve ove godine naše bogate i kreativne suradnje uvijek smo u Alfaparfu nalazili kvalitetne suradnike. Uz tehničku podršku i napredak uvijek su bili naš divan partner i potpora. Kad smo željeli i kombinirali razne tonove ne bismo li našli onaj poseban ton i boju, Alfaparf je došao baš s tim nečim nemogućim. Od neonskih boja preko pastelnih tonova pa sve do boja koje mijenjaju ton ovisno je li klijent u toplom ili hladnom tonu.

Mi smo jako zadovoljni kreativom koju nam pruža, ali i naši klijenti s izuzetnom njegom, kvalitetom i postojanošću proizvoda. Alfaparf je uistinu naš idealan partner i suradnik u novim istraživanjima. Jedva čekamo i ovaj naš zajednički nastup kao i nove izazove koji su pred nama.

I za kraj, podijelite s nama koji je vaš najdraži proizvod?

Apsolutno najdraži proizvod koji doslovce svakom klijentu makar kap stavimo je Alfaparf Curly and Wavy Hair Oil. Idealan za sve tipove kose, njeguje i daje divan sjaj te ju ni najmanje ne otežava.

Colorama - Studio Mila - Alfaparf Milano

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK