Hairstyle News s ponosom predstavlja nastup Indole na Velikoj pozornici Festivala! Ruski Indola ambasador Denis Shefel prezentirat će najnoviju Street Style kolekciju za proljeće u društvu Indola edukatora Mileta Kjumurova. Saznajte koji će lookovi u nadolazećim sezonama plijeniti pozornost na urbanim modnim pistama tj. ulicama i biti obožavani na društvenim mrežama. Postanite dio Street Style pokreta koji je promijenio svijet mode i modnih pravila.

Povodom nastupa Indole predstavljamo kratki intervju s Denisom Shefelom i Marinom Ivanković, voditeljicom Indola edukacija. Oduševite se i vi njihovim jedinstvenim pogledom na svijet boja, a u nedjelju, 7.4.2019. uživajte u njihovom spoju frizerskih vještina, kolorističkih inovacija, zadivljujućih nijansi i odvažnih street style lookova!


Što čini vašu ljubav za svijetom koloristike?

Denis Shefel: Mislim da je svijet jednostavno ljepši u bojama! Puno je razloga zašto sam odlučio svoju karijeru posvetiti svijetu koloristike i teško bih izdvojio samo jednog od njih. Boje su veoma važan dio mog života, stalno me inspiriraju gdje god se nalazim, i sa velikim zadovoljstvom istražujem načine za stvaranje novih nijansi. Boje su jednostavno dio mene i zaista sam zahvalan što mogu živjeti od onoga što doista radim s najvećom predanošću, a pritom i dijeliti strast s koloristima diljem Europe.

Marina Ivanković:
Koloracija predstavlja potpuno zasebnu granu frizerstva u kojoj sam izričaj može biti prepoznatljiv. Crtanje po platnima oduvijek je bilo moj skriveni hobi i najveće zadovoljstvo predstavljalo mi je stvaranje slike potezima kista. Koloracija me u frizerskom smislu privlači zato što svaka boja ima svoju priču pa tako kreiranje različitih receptura i prilagođavanje boje klijentu i njegovoj osobnosti za mene svaki put iznova predstavlja izazov, a to je ono što naš posao čini zanimljivim i dinamičnim.

Kada biste dobili priliku proživjeti dan s bilo kojim frizerom, koga bi izabrali i što bi radili?

Marina Ivanković: Vidal Sasson svakako, i to u sedamdesetim godinama kada je bio u najvećoj stvaralačkoj fazi. Prvih nekoliko sati proveli bi u razgovoru u kojem bi nastojala doznati i razumjeti sve njegove vizije i ideje. Ostatak dana proveli bi u salonu kako bi osjetila njegovu energiju dok radi, ali i kako bi mi pokazao sve takozvane trikove koji njemu pomažu u svakodnevnom radu.

Kada ste bili najponosniji na to da ste frizer?

Denis Shefel: Osjećaj ponosa i zadovoljstva u meni se svakog dana iznova budi. Svaki put kad vidim završne rezultate koloracije i sreću u očima klijentica znam da sam za sebe odabrao savršenu karijeru. Frizerstvo je zanat u kojem zaista mogu dati ono najbolje od sebe, pokazati sve što znam te pritom stalno učiti i testirati najnovije inovacije.

Marina Ivanković:
Kada sam shvatila da ljubav prema frizerstvu želim podijeliti s mladim frizerskim pripravnicima i da znanje koje posjedujem želim prenijeti na neke nove generacije, a prvi takav izazov bio je kada sam vodila prvi Shaping Futures u Hrvatskoj 2014. godine.

Za koju frizuru mislite će biti hit ovog proljeća među klijenticama?

Denis Shefel: Ovog će proljeća u trendu biti kratke šiške i pastelne, nježne nijanse. Savršeni proljetni trend kojeg bi trebale isprobati sve klijentice sa dužom kosom jesu razbarušene, romantične punđe.

Marina Ivanković: Svakako country look, što se može vidjeti i u modnom svijetu! Primjerice, Chanel je kolekciju jesen/zima 2020. predstavio na selu u potpuno country stilu tako da vjerujem da će country ubrzo zavladati ulicama grada!

Koji Indola proizvod najviše koristite u vašem salonu i zašto?

Denis Shefel: Mnogo klijentica želi svijetliju boju kose, a to za nas frizere ponekad može biti izazovno. Ipak, mogu reći da sam pronašao svoj ultimativni proizvod za rješavanje ovog problema. Proizvod kojeg najviše koristim jest Indola Blond Expert izbjeljivač u prahu. Ovaj izbjeljivač nudi savršene rezultate i čuva zdravlje kose, pogotovo kada je riječ o većoj promjeni stila.

Marina Ivanković: Trenutno su colorblasteri potpuni hit! Pastelne nijanse i razni jarki tonovi preplavili su ulice. Colorblasteri su njegujući pigmentirani regeneratori sadržani u 8 nijansi koji mogu u kratkom vremenu promijeniti boju od intenzivne plave pa sve do blage bež nijanse.To je alat koji mi puno pomaže, a zapravo njeguje i nijansira ili pojačava tonove u kosi.

Na Hairstyle Newsu predstavljate se s Indola Street Style kolekcijom. Koje su glavne okosnice najnovije kolekcije i što je ono što želite prenijeti posjetiteljima Hairstyle Newsa?

Marina Ivanković: Indola je usmjerena svim frizerima koji žele biti u koraku s trendovima! Ulična moda danas je zapravo ta koja diktira sve trendove. Najnovija Indola kolekcija biti će tako predstavljena kroz nekoliko lookova kroz koje se mogu vidjeti svi trendovi koji su trenutno aktualni u modnom svijetu, kako kod nas tako i globalno. Nova StreetStyle kolekcija dati će vam uvid u nadolazeće trendovi za sezonu proljeće/ljeto.

Meni je osobno najzanimljiviji look onaj koji je pomalo i drugačiji, a to je Folk Touch look. Usmjeren je na ljepotu prirode, pastelne i zemljane tonove, nježnu siluetu… Ostale lookove neću vam otkriti, ali ću reći da se osim na pastelne obavezno pripremite i na jarke pink i slične tonove! Na Velikoj pozornici Festivala predstavit ćemo više različitih lookova kako bi svaki klijent mogao pronaći sebe i svoju osobnost te se izraziti kroz frizuru koja mu najbolje pristaje!

Sa frizerima, našim dragim kolegama, podijelit ćemo svo naše znanje kako bi bili inspirirani, motivirani i svakim danom sve uspješniji! Ljubav i strast prema frizerstvu trebamo njegovati zajedno, a već malim svakodnevnim koracima možemo činiti velike stvari za frizerstvo! Pridružite se Indola slavlju ljepote, 7.4.2019. u 12:00 sati!

Za detaljni pregled Stručnih i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK