Fotografije: Keratin j.d.o.o.; Whittemore House
Promo


BESKOMPROMISNO BLOND, DO 7 RAZLIČITIH TONOVA

Više. Bolje. Kreativnije. To je moto koji je potaknuo Newyorške koloriste Victoriju Hunter i Larryja Raspantija da svoje svakodnevno izbjeljivanje kose u salonu učine boljim, zdravijim i održivijim za svoje klijentice.

“U svim salonima, pa i kod nas, plavuše su veoma važne klijentice koje redovito sjede u našim stolicama i stalno traže novu njegu za svoju kosu. Izbjeljivanje je velik dio našeg posla stoga osjećamo veliku odgovornost prema svojim klijentica te tako stalno tražimo nove načine i tehnike kojima se prirodna ljepota kose može očuvati, a da se pritom ipak ostvari savršena blond nijansa. Whittemore House Hair Painting Lightening Powder rezultat je brojnih kolorističkih diskusija, razmišljanja i svakodnevnog eksperimentiranja u koloraciji, s ciljem da frizerima ponudimo vrhunski izbjeljivač koji jača strukturu kose, no i dalje čini beskompromisno predivne plavuše,” tom prilikom opisali su svoj izbjeljivač Victoria Hunter i Larry Raspanti, vlasnici frizerskog salona Whittemore House.

Nanošenje izbjeljivača direktno na kosu omogućava potpunu kontrolu procesa tretmana posvijetljivanja tako da kontrolirate svaki segment izrade pramenova kao i cijelo vrijeme djelovanja na kosi. 

WHITTEMORE HOUSE HIGH TECH IZBJELJIVAČ SA ANTI AGE DJELOVANJEM

WHITTEMORE HOUSE high tech izbjeljivač po prvi put na tržište profesionalnih frizerskih proizvoda donosi anti age djelovanje poznato iz proizvoda za njegu kože. Inteligentne molekule kristala nastavljaju zatvarati kutikulu 72 sata nakon tretmana izbjeljivanja, čime kosu čine jačom, nježnijom, a preljeve ili boju postojanijom. Nanošenje izbjeljivača direktno na kosu omogućava potpunu kontrolu procesa tretmana posvijetljivanja tako da kontrolirate svaki segment izrade pramenova kao i cijelo vrijeme djelovanja na kosi. 

PO ČEMU JE POSEBAN WHITTEMORE HOUSE IZBJELJIVAČ

Zašto je ovaj proizvod toliko drugačiji od ostalih i zašto ga frizeri i plavuše doslovno obožavaju? Odgovor smo potražili od Grozdane Belančić, vlasnice frizerskog salona SCH&SCHKE, poznatom po korištenju organskih i isključivo prirodnih proizvoda za kosu.

“WHITTEMORE HOUSE izbjeljivač oduševljava me u svakom aspektu rada, omogućuje mi da stvaram svaku kreaciju zasebno bez ograničenja, bez obzira radi li se o izradi pramenova ili jednostavno izbjeljivanju cijele kose. Zbog prirodnosti sastojaka može se koristiti i na vlasištu, a brzina posvijetljivanja, do 7 tonova, fantastična je te ne ostavlja tzv. Yellow efekt. Za mene je najvažnije stanje kose nakon tretmana, što klijentice i najviše cijene. Izuzetno je važno klijentima objasniti da kosu ne tretiraju proizvodima niti je ne peru sljedeća 72 sata nakon tretmana kako se ne bi prekinuo proces zatvaranja kutikule.  WHITTEMORE HOUSE izbjeljivač otvara vam mogućnosti stvaranja novih kreacija pa tako možete kreirati neku novu, vlastitu i time privući nove klijente.”

BYE, BYE, folije, trake i ostala pomagala za izradu pramenova, imamo WHITTEMORE HOUSE HAIR PAINTING LIGHTENING POWDER

Popularnost ovog proizvoda širi se velikom brzinom  na svim kontinentima, a o tome najbolje govori podatak da je u samo godinu dana broj pratitelja narastao sa 1000 na 32000. Riječ je o proizvodu koji je postao neizostavan dio rada vrhunskih frizera poput Kien Hoanga čije kreacije možete pratiti na NYFW.

Za više informacija obratite se na:

Keratin j.d.o.o.

091 6220-008

keratin.hr@gmail.com

 
 • 361
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 • 361
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK