Hairstyle News se bliži! Povodom 16. izdanja Hairstyle News Festivala doznajte kako domaću i regionalnu frizersku scenu vidi direktor Festivala Denis Vidović te zašto je Hairstyle News i ove godine ultimativno mjesto frizerskih druženja i upoznavanja s najnovijim frizerskim i koloracijskim trendovima!


“Dragi frizeri,

frizerstvo je doista predivna profesija koja pruža obilje mogućnosti za vlastiti razvoj, kako u osobnom tako i u poslovnom životu. Frizeri svijet čine ljepšim uljepšavajući ljude, motivirajući ih na promjene, potičući ih da se osjećaju samopouzdanije kako bi upravo uz tu novostečenu hrabrost ostvarili ono što možda inače ne bi ni pokušali. Osim toga, tu je i mogućnost profesionalnog napretka zahvaljujući stalnim edukacijama. Svaka sezona donosi nešto novo, donosi inovacije kojima frizeri usavršavaju svoja znanja te tako svoj rad podižu na jedan viši nivo. Ukratko rečeno frizerstvo zaista jest predivna profesija.

Majstorstvo je putovanje na kojem stalno tražimo načine za usavršavanje vještina svog zanata i nastojimo pronaći svoj osobni frizerski glas.

Frizeri su čuvari tog majstorstva i zato nam je velika čast što je Hairstyle News među njima prepoznat kao važno mjesto predstavljanja raznih pogleda na frizerstvo, mjesto razmjene znanja, druženja s kolegama te upoznavanja s najnovijim trendovima te da se znanje stečeno u okviru Hairstyle Newsa koristi za unapređivanje frizerskih usluga u gradovima diljem Hrvatske i regije! Zahvalan sam svim frizerima što svojim predanim radom zajedno s nama u javnosti šire dobro ime frizerske struke.

U snagu frizerske zajednice vjerujem još od samih početaka Hairstyle Newsa. Kada sam se prije 16 godina s mnogo entuzijazma uključio u svijet frizerstva nastojeći na taj način doprinijeti razvoju hrvatske frizerske scene, i danas kada vidim kakav smo veliki pomak zajednički napravili, mogu samo reći kako sam neizmjerno ponosan.

Ponosan sam na sve frizere kojima nije izostala motivacija i ljubav prema struci, čak ni onda kada su se pitali mogu li dalje nastaviti. Jer nastavili su.

Prije 16 godina u edukativnom smislu naša je frizerska scena bila gladna znanja i željna dijeljenja vlastitih uspjeha i informacija, no seminare su tada održavali uglavnom strani edukatori.

Danas je Hairstyle News platforma za predstavljanje radova vrhunskih domaćih i regionalnih edukatora, platforma za njihovo upoznavanje s frizerima i međusobno dijeljenje iskustava. Današnji edukatori nekadašnji su mladi posjetitelji Festivala. Među njima ima onih koji su dolazili još kao učenici. Ima i onih kojima je Festival bio prva prilika za nastup pred publikom, ali i onih koji su danas globalno uspješni te nastupaju diljem svijeta!

Svi oni u svoje nastupe i akademije ulažu jako puno truda i rada što za mene predstavlja nadahnuće da još snažnije zajednički podržimo struku. Zajedničkim akcijama hrvatska frizerska struka postala je cijenjena diljem svijeta, a Festival danas predstavlja pozornicu koja je atraktivna i stranim, vrhunskim edukatorima. I zato vam od srca hvala!

Upravo zato jer zajedno kročimo tim putem razvijanja i unapređivanja frizerske struke, ovogodišnji moto Hairstyle Newsa glasi “Ujedinjeni u stvaranju ljepote”.

Slogan je to koji objedinjuje vrijednosti Festivala: edukaciju, kolegijalnost, promociju vrijednosti frizerskog zanata te ljubav i strast prema kosi. “Ujedinjeni u stvaranju ljepote” moto je koji doista najbolje opisuje koliko se svi mi međusobno nadahnjujemo, bodrimo i zajedno pomičemo granice frizerstva. Frizeri, akademije, brendovi i organizacijski tim Hairstyle News festivala, svi zajedno dijelimo misiju stvaranja i promocije ljepote koja izlazi iz frizerskih salona.

Za kraj, što posjetitelji Hairstyle Newsa mogu očekivati ove godine? Vikend apsolutno posvećen frizerima koji imaju priliku biti svoji među svojima, buditi svoju kreativnost i jednostavno uživati u svojoj ljubavi prema frizerstvu. Očekuje nas čitav spektar vrhunskog znanja domaćih i stranih edukatora, i jednostavno rečeno fenomenalan show ljepote u kosi.

Nastavimo i dalje zajednički širiti sjaj frizerske struke! Ujedinjeni u stvaranju ljepote!
Dobro nam došli!”

Denis Vidović


Ove godine publiku na Festivalu očekuju senzacionalne kolekcije i novi trendovi koje potpisuju vodeće svjetske frizerske kuće i vrhunski edukatori iz Hrvatske, Francuske, Velike Britanije, Amerike, Italije, Rusije, Australije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Senzacionalne frizerske show nastupe te brojne edukacije prati i bogati sajam na kojem će svoje novitete predstaviti više od 130 profesionalnih frizerskih brendova. Sprema se još jedan nezaboravan proljetni vikend u Zagrebu, stoga odvojite vrijeme, isplanirajte svoj posjet Hairstyle Newsu i rezervirajte svoje mjesto na Festivalu!

Za detaljni pregled Stručnih seminara i kupovinu ulaznica
molimo da kliknete na Program ili Ulaznice.

Najnovije vijesti o Hairstyle News festivalu pratite na našem web portalu i na našim društvenim mrežama:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK